Redmi MDZ-34-DA – саундбар с безжична и кабелна връзка

Саундбарът създава кино изживяване с домашния телевизор

Аудио системите от типа саундбар са чудесно допълнение, което издига ТВ забавлението на следващо ниво, в сравнение с вградените високоговорители на телевизора. Можете да се сдобиете с такова устройство на много достъпна цена и да се насладите на кино изживяване у дома.

Представяме един популярен саундбар на Xiaomi – това е моделът  Redmi BT TV Stereo Soundbar MDZ-34-DA, който се предлага сега изключително изгодно за €42,77 (обявената отстъпка е 78%) в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

Redmi MDZ-34-DA е стилен, компактен и лек саундбар с отличен стерео звук

Първото най-важно нещо, което трябва да кажем за този саундбар, е възможността за кабелно и безжично свързване към телевизора. Освен, че поддържа безжична Bluetooth 5.0 аудио комуникация, моделът разполага с оптичен S/PDIF и AUX порт за кабелна връзка. Това означава, че можете да го използвате на практика с всеки телевизор по предпочитания от вас начин.

Друго важно удобство на Redmi BT TV Stereo Soundbar MDZ-34-DA е, че може да се постави както на ТВ масата, така и да се монтира на стена – отново в зависимост от предпочитанията и разбирането ви за естетика на интериора.

Redmi MDZ-34-DA поддържа както безжична, така и кабелна връзка

Що се отнася до характеристиките на звука, те са отлични за устройство в тази ценова категория. Сандбарът е оборудван с два високоговорителя 45×80 мм с номинална мощност 2x12W и честотен диапазон 80Hz-20kHz. Вграденият акустичен алгоритъм осигурява стерео звук с кино ефект, докато гледате филми, видео и други развлекателни програми.

Като дизайн, Redmi BT TV Stereo Soundbar MDZ-34-DA е семпъл, в корпус с черна матова повърхност, направен от ABS и метал. Има размери 780х64х63мм и тежи само 1,5 кг. Захранва се от стандартен адаптер за 220V-50Hz. В комплекта влизат още SPDIF кабел, винтове, разширителни тапи и подложки от EVA пяна.

Redmi MDZ-34-DA има два високоговорителя 2x12W и усъвършенстван аудио алгоритъм

Можете да купите саундбара изгодно тук: Redmi BT TV Stereo Soundbar MDZ-34-DA – само за €42,77 (обявената отстъпка от Cafago е 78%) и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „Redmi MDZ-34-DA – саундбар с безжична и кабелна връзка”

добавете коментар...

  1. 1-дртiйYАЙТBoY!

    Още по-лошото е, че въпросният т.нар. саунд-бар е по-подходящ за РС–та, отколкото за ТВ-възпроизвеждане по простата причина, че при него го няма наличният HDMI, респ. ARC-връзка за наистина качествен по своя характер звук…

  2. Ivan

    Vqrno e

  3. bass

    няма БАС този продукт, една пищялка за 100лв

Коментар