XDOBO Home 1978 II – мощен саундбар с много входове

Телевизорът се нуждае от саундбар, за да получим желаното аудио изживяване

За пълноценно ТВ изживяване у дома задължително ви трябват външна система от говорители или една от онези продълговати аудио колонки, които обикновено поставяме пред телевизора. Става въпрос за т.нар. саундбар – устройство, което подобрява осезаемо аудио усещането. Цената на такъв продукт може да бъде изненадващо ниска, както е с модела, който представяме тук.

Мощен саундбар с 3D съраунд ефект се предлага изгодно в глобалния онлайн магазин Cafago – това е моделът XDOBO Home 1978 II 80W Wireless Speaker, който струва само €59,99 (обявената отстъпка е 78%) и се доставя безплатно от европейски склад.

Саундбарът XDOBO разполага с 4 вградени говорителя и мощност 80W

Четирите вградени говорителя възпроизвежда звук с мощност 80W, което е напълно достатъчно за озвучаване на всекидневната с телевизора. Моделът идва с професионална акустична настройка, звукът е дълбок и пълен, в честотния диапазон 70Hz – 20KHz.

Наличието на 3D съраунд звуков ефект в XDOBO Home 1978 II предполага пространствено аудио изживяване при гледане на филми, развлекателни програми и при забавление с игри на телевизора. За удобство е  предвидено и дистанционно управление, което е включено в комплекта.

Предимство на XDOBO е наличието на разнообразни входове за източника на звук

Саундбарът прилага DSP цифрова аудио обработка за постигане на по-точен контрол на честотното разделяне, възстановяване без загуби на източника на звук и автоматично подобряване на баса – благодарение на това звуковият ефект е по-триизмерен и качеството на звука като цяло е по-добро.

XDOBO Home 1978 II използва нов BT 5.3 чип за ниска латентност и потискане на смущенията, като осигурява стабилна безжична връзка в рамките на 10 метра. Освен Bluetooth имате на разположение още много опции, включително оптичен, AUX, HDMI, USB и коаксиален вход, за свързване към аудио източници като телевизор, мобилен телефон, компютър, таблет, проектор и др.

Управлението на звука става лесно с дистанционното, включено в комплекта

Моделът работи с широк диапазон на входно напрежение от 100V~240V – дори ако напрежението е нестабилно, това няма да се отрази на качеството на звука при гледане на филми и слушане на музика. Устройството има размери 900х72х90 мм и пасва добре на популярните формати телевизори.

В допълнение, XDOBO Home 1978 II поддържа персонализирани сценични звукови ефекти. Можете да приложите различни аудио настройки, например за чуване на ясен човешки глас, без да регулирате общата сила на звука. В комплекта на устройството са включени кабел, дистанционно и документация.

Наред с всичко друго, саундбарът на XDOBO е много достъпен като цена

Можете да купите саундбара изгодно тук: XDOBO Home 1978 II 80W Wireless Speaker – за €59,99 (обявената отстъпка в Cafago е 78%), с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар