Kugoo S3 – е-скутер за всеки на удивително ниска цена

Базовият електрически скутер Kugoo S3 e за всяка възраст – надеждно возило за спокойни хора

Ако все още се колебаете дали да инвестирате в електрически скутер за икономично и приятно придвижване в града, едно ново предложение вероятно ще ви накара да побързате с това решение. Цената на модела просто е… неустоима.

Популярният бранд Kugoo пусна на пазара трето поколение на своя достъпен електрически скутер под името Kugoo S3, а търговците го предлагат и като Kugoo S1. Става въпрос за базовия модел на марката, който сега е наличен за поръчки изключително изгодно – глобалният онлайн магазин Geekbuying предлага Kugoo S3 (Kugoo S1) само за €179 след купон за отстъпка NNNKUS3FES и безплатна доставка от европейски склад.

Kugoo S3 е направен от здрава алуминиева сплав, тежи само 11 кг, но поема товар до 120 кг

Въпреки ниската цена, моделът има много добри параметри и ще допадне на феновете на е-возилата, които търсят обикновена тротинетка, без да преследват рекорди като скорост или пробег. Kugoo S3 залага на удобство и сигурност и това го прави особено привлекателен за широк кръг от потребители.

Моделът има предно задвижвате с електрически мотор 350 W, който е способен да поддържа максимална скорост до 30 км/ч. Водачът може да избира от три режима на каране – 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч. Скутерът е способен да издържи товар от 120 км и да се изкачва по наклон от 15°. Както виждате, напълно стандартни характеристики за такъв тип возило.

Kugoo S3 е оборудван със стабилни 8,5-инчови гуми и електрическа спирачка

Що се отнася до конструкцията, и тук има добра новина – Kugoo S3 е сгъваем, като трансформацията става много лесно с един бутон. В разгънато състояние тротинетката има размери 105х45х107-116 см, а сгъната е значително по-малка – 96x21x33 см, което прави възможно удобното ѝ пренасяне и съхранение в по-малко пространство. Тежи само 11 кг, доста по-лека е от други модели.

Kugoo S3 е проектиран така, че потребителят може да регулира височината на кормилото. Освен това кормилото се сгъва при носене. Гумите са стабилни, 8,5-инчови. Рамката от алуминиева сплав и предните и задните амортисьори осигуряват комфортно возене.

На калника на задното колело на Kugoo S3 е монтирана стоп светлината

В допълнение, моделът е сертифициран по стандарта IP54 за повишена устойчивост на прах и вода, което предполага безаварийното му използване при по-неблагоприятни условия. Електрическата спирачка осигурява безопасно и надеждно спиране. 

Отпред е разположен LCD дисплей, който показва най-важните показатели по време на каране – като скорост, пробег, батерия и др. Управлението на Kugoo S3 – режими на каране, светлини, клаксон и пр. се извършва чрез физически бутони под дисплея. Отпред до двете ръкохватки се намират палците съответно за ускоряване и спирачка.

С натискане на един бутон Kugoo S3 се сгъва за удобно пренасяне и съхранение

Батерията на Kugoo S3 има капацитет 6 Ah, а пълното ѝ зареждане отнема 3-4 часа. Тя ще ви осигури пробег до 25 км, което е едно прилично постижение за толкова евтина тротинетка, предназначена основно за кратки пътувания в града – за пазаруване, до работата, на училище или просто на разходка.

Kugoo S3 се доставя в комплект с всички необходими аксесоари, вкл. кабел за зареждане към електрическата мрежа, инструменти за фиксиране на частите и документация. Моделът е наличен в черен цвят.

LCD панелът и бутоните за управление са разположени удобно за водача на Kugoo S3

Можете да купите достъпния е-скутер тук: Kugoo S3 Folding Electric Scooter – за €179 след купон за отстъпка NNNKUS3FES и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.