Acronis с ново решение за доставчици на управляеми услуги

Платформата Advanced Automation помага на MSP да автоматизират дейностите си и да вземат по-добри решения (илюстрация: Acronis)

Нова платформа Acronis Advanced Automation помага на доставчиците на управляеми услуги (MSP) да преминат от прости услуги „на парче” към такива, които са фокусирани към облака, базирани на абонаменти, с различен подход към таксуването и управлението на договорите.

Сложността е едно от големите предизвикателства за MSP, поради множеството бизнес инициативи, съсредоточени върху иновациите в продуктите, моделите на предлагане и услугите с добавена стойност. Acronis Advanced Automation е решение за малките и средните доставчици на управляеми услуги по целия свят, които желаят да опростят и да рационализират своите бизнес дейности.

Решението предлага централизирани контрол и управление на услугите, пълно проследяване на времето и ютилизация на персонала, както и автоматизирано тарифиране на база реално потребление. Благодарение на това, MSP компаниите получават пълна видимост над своите договори, доставки, сервизни казуси (тикети) и работни елементи, за да максимизират приходите си и да подобрят доверието на клиентите.

„В ИТ индустрията продължават да се явяват нови и нови сценарии на използване на естествените решения за автоматизация. Acronis предлага продукт, който позволява на MSP по целия свят да автоматизират дейностите си и да вземат по-добри решения, базирани на данни”, каза Патрик Пулвермюлер, главен изпълнителен директор на Acronis.

Advanced Automation предлага на доставчиците на управляеми услуги мощни средства за стимулиране на бизнес растежа, включително безпогрешно фактуриране и таксуване, интегрирано бюро за обслужване, автоматизирано проследяване на времето и поддръжка за услугите на абонаментна база.

От компанията изтъкват няколко ползи за MSP от всякакъв мащаб при внедряване на новата платформа Advanced Automation:

  • Повишена ефективност;
  • Опростеност на бизнес дейностите;
  • Подобрена продуктивност;
  • Повече удовлетворение у клиентите и служителите;
  • По-добра доходност.

Платформата Advanced Automation е достъпна както за съществуващите Acronis MSP партньори, така и за тези, които започват нов MSP бизнес, уточниха от Acronis.

Коментар