Тоалетна седалка Smartmi – с отопление и UV стерилизация

Смарт тоалетната седалка осигурява удобство и безкомпромисна хигиена

Смарт технологиите проникват навсякъде и дори тоалетната не е изключение. А може би именно тя е едно от най-удачните места за технологична инвазия, предвид възможностите, които предлагат производителите на електроника.

Да вземем за пример електронната тоалетна седалка Smartmi с множество иновативни функции, целящи да създадат повече удобства за обитателите на модерния дом, когато посещават тоалетната. Този функционален смарт продукт се предлага сега на цена от €145,99 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад.

Капакът на смарт тоалетната седалка е изработен от антибактериален материал

Моделът Smartmi Electronic Bidet Toilet Seat включва отопляема седалка, UV стерилизация, LED осветление, автоматично бавно затваряне, интелигенте капак и др. На първо място трябва да изтъкнем именно незабавното затопляне на водата и удобното промиване. Хигиеничен керамичен нагревателен елемент осигурява гореща вода с постоянна температура.

Производителят, който доставя този продукт като част от екосистемата на Xiaomi, набляга на комфорта за жените, благодарение на странична дюза с топла вода, така че дамите да поддържат безупречна хигиена и по време на менструалния период.

Температурата на водата и седалката може да се регулира в няколко степени

Уредът на Smartmi разполага с 4-степенно регулиране на температурата на водата и седалката. Можете лесно да персонализиране оптималната температура на водата и на седалката, както и налягането при измиване. Когато седнете върху тоалетната чиния вграденият сензор ви усеща и автоматично намалява температурата, за да предотврати изгаряне на кожата.

Електронната тоалетна седалка поддържа също студено и горещо масажно изплакване, което отпуска кожата и подобрява кръвообращението. Предвидена е и опция за измиване на бедрата напред и назад, която се активира от специален бутон и подобрява почистващия ефект.

Тази смарт тоалетна седалка е особено грижовна към жените

В сравнение със старата версия на седалката, подобреният PP филтърен памук може ефективно да филтрира примеси над 5 микрона за по-добър ефект и по-здравословна употреба. Смяната на филтърния елемент сега е по-лесна и удобна. Освен това дюзата е самопочистваща се чрез UV светлина – тя убива бактериите върху дюзата, когато потребителят е далеч от тоалетната седалка.

Smartmi Electronic Bidet Toilet Seat се отличава и с ненатрапчиво нощно LED осветление. Цялото тяло на седалката е IPX4 водоустойчиво, напълно безопасно. Ако възникне теч на електричество, щепселът ще се изключи автоматично и същевременно ще бъде предотвратено бързото и грубо падане на капака.

Тоалетната смарт седалка вече е задължителен атрибут на модерния дом

Капакът на тоалетната седалка е изработен от висококачествен антибактериален PP материал, който може ефективно да инхибира растежа и възпроизводството на бактерии и е идеален за семейна употреба.

Можете да купите този практичен и удобен смарт уред за модерната тоалетна тук: Smartmi Electronic Bidet Toilet Seat – на цена от €145,99 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар