Smartmi тоалетна седалка – отопляема, стерилизирана, с осветление

Интелигентната тоалетна седалка на Smartmi е удобна, практична и комфортна

Технологиите проникват навсякъде, за да направят живота ни по-лесен. Ще ги открием и в място за интимна хигиена като тоалетната. Какво ще кажете за интелигентна тоалетна седалка за биде? Xiaomi предлага такъв продукт с марката Smartmi.

С отопляема седалка, UV стерилизация, топла вода и LED осветление, Електронната тоалетна седалка за биде Smartmi се предлага на много конкурентна цена от €158,09 (отстъпка 67%) в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад. Този практичен и достъпен уред е чудесно допълнение към всяка съвременна тоалетна.

Смарт тоалетната седалка е напълно обезопасена, с плавно спускане на капака

Смарт седалката осигурява незабавно подгряване на водата за удобство и комфорт при промиване. Хигиеничният керамичен нагревател поддържа постоянна температура на топлата вода. Smartmi е особено подходяща за жените по време на менструалния период, като позволява удобно и хигиенично измиване на интимната област чрез дюза за вода отстрани на седалката.

Смарт тоалетната седалка разполага с 4-степенна система за регулиране на  температурата и налягането на водата. Можете лесно да персонализирате седалката за оптимална температура на водата, температура на самата седалката и налягане при измиване. Когато седнете, вграденият сензор ви усеща и автоматично намалява температурата, за да предотврати изгаряне на кожата.

Страничната дюза осигурява постоянно топла вода с регулиране на температура и налягане

В допълнение, Smartmi поддържа студено и горещо масажно изплакване. Удобният студен и горещ масаж може да насърчи локалното кръвообращение. Налични са до 4 степени за температура на водата, регулиране на налягането на водата и функция за измиване с възвратно-постъпателно движение за максимално удобство и комфорт. Студената и горещата вода масажират тялото последователно, за да отпуснат кожата и да подобрят кръвообращение.

Смарт тоалетната седалка за биде се отличава също с функция за измиване на бедрата напред и назад. Когато натиснете бутона “Hip Wash”, дюзата ще се движи непрекъснато напред-назад, за да разшири зоната за измиване, подобрявайки почистващия ефект.

Седалката на Smartmi е съвместима с различни типове резервоари за тоалетни

Този уред на Smartmi включва обновен филтър, както и по-удобен филтърен елемент. В сравнение със старата версия, подобреният PP филтърен памук може ефективно да филтрира примеси над 5 микрона за по-добър ефект и по-здравословна употреба. Смяната на филтърния елемент е по-лесна и удобна от преди.

Смарт тоалетната седалка разполага също с двойна самопочистваща се дюза с UV стерилизация. Преди измиване, пръстеновидният поток ще почисти дюзата старателно с UV светлина, автоматично убивайки бактериите върху дюзата, когато потребителят е далеч от тоалетната седалка.

Интелигентната седалка е снабдена с дискретно LED осветление за ползване нощем

Сред удобствата на седалката е нощното LED нощно осветление на седалката. Освен това цялото тяло е водоустойчиво по стандарта IPX4 и напълно безопасно, с плавно затваряне на капака. При аварийно изтичане на електричество щепселът ще се изключи автоматично, предотвратявайки бързото падане на капака върху седлото.

Смарт тоалетната седалка е направена от висококачествен PP антибактериален материал, който може ефективно да инхибира растежа и възпроизводството на бактерии. Smartmi е идеална и напълно безопасна за семейна употреба, подходяща за използване в тоалетни с различни типове резервоари за вода.

Тоалетната седалка на Smartmi разполага с множество функции и удобно управление

Смарт седалката на Smartmi се доставя в комплект с всички необходими аксесоари за сглобяване. Работи със стандартно напрежение 220V и консумира до 1500W. Седалката има размери 47×51,8×14 см и тежи 3,8 кг.

Можете да купите смарт тоалетната седалка тук: Smartmi Electronic Bidet Toilet Seat – за €158,09 (обявена е отстъпка от 67%) и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар