Smart Heated Bidet Toilet Seat 2 – за удобство и хигиена

Интелигентната смарт тоалетна седалка на Smartmi се управлява удобно с дистанционно

Смарт технологиите навлязоха неусетно в ежедневието ни. Освен малките електронни джаджи, които всеки ползва – като смартфоните например, умните устройства проникват навсякъде в дома ни, включително и в… тоалетната.

Smartmi, един от брандовете в портфолиото на Xiaomi, предлага интересен продукт за безупречна хигиена и удобство в тоалетната – това е смарт седалката Smartmi Smart Heated Bidet Toilet Seat 2, която се предлага в момента за €172,79 в глобалния онлайн магазин Cafago с безплатна доставка от европейски склад.

Смарт тоалетната седалка поддържа 6 степени на температурата на водата за измиване

Чистота и здраве – това е посланието на смарт седалката. Тя е натъпкана с технологии, които се грижат за перфектната а хигиена в тоалетната. Оборудвана е със самопочистваща се пръскачка, външен филтър, подвижна антибактериална дюза и антибактериален пръстен на самата седалка. Дизайнът е с отделен воден канал, а за удобно управление е предвидено дистанционно устройство с практични функции.

Smart Heated Bidet Toilet Seat 2 поддържа 4 скорости на водната струя за измиване и 6 степени за температура на водата – от нормална до 39 градуса, така че да отговори на нуждите на всички членове на семейството, с грижа за чувствителната кожа. В допълнение, смарт седалката предлага изсушаване с топъл въздух с пет степени на температурата – от нормална до 55° C.

Температурата на топлия въздух за изсушаване също може да се регулира

Важно е да подчертаем, че тази смарт тоалетна седалка осигурява топла течаща вода за измиване с постоянна температура, като я загрява мигновено, а не предварително в казанче – това предотвратява развъждането на бактерии, които виреят добре в топла среда.

Smart Heated Bidet Toilet Seat 2 е напълно безопасна за използване, тъй като включва множество защити. Такива са IPX4 водоустойчивост, защита от прегряване при изсушаване с топъл въздух, защита от изтичане, защита от прегряване на водата и други предпазни механизми. Работи в широк диапазон температури в помещението – от 4 до 40° C.

Smartmi тоалетната седалка е направена от пластмаса в бял цвят

Смарт седалката е направена от пластмаса в бял цвят, захранва се от стандартно напрежение 220V, има размери 390х519 мм, а целият комплект тежи около 5,6 кг. В него освен тоалетната седалка влизат дистанционно управление, чанта за аксесоари, филтър, маркуч за подаване на вода, фиксиращи части и документация.

Можете да купите смарт седалката тук: Smartmi Smart Heated Bidet Toilet Seat 2 – за €172,79 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар