Creality Ender-3 V3 SE – новият хит при 3D принтерите

Ender-3 V3 SE е рентабилен 3D принтер с компактен дизайн и отлични параметри

Производителят на 3D принтери Creality отново разбуни духовете на пазара с новия модел Ender-3 V3 SE. Според първите отзиви, това устройство се очертава като най-добрият 3D принтер в категорията под 200 долара.

Ако започнем с цената, очертаващият се хит на пазара Creality Ender-3 V3 SE е наличен сега срещу €174,99 с купон за отстъпка RTUKS3 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад. Ender-3 V3 SE е още един рентабилен 3D принтер с ДНК-то на Ender 3, който се превърна в еталон на пазара, благодарение на своите отлични характеристики и достъпна цена. Новият V3 SE идва с мисията да пресъздаде мита за Ender 3. Ето защо:

Ender-3 V3 SE има стабилна конструкция с автоматично нивелиране на леглото

Моделът продължава традицията на серията Ender 3 за висока производителност и ниска цена, като оптимизира още повече това съотношение. Той е подходящ не само за начинаещи потребители в сферата на 3D печата, но и за професионалисти. V3 SE се отличава с предимства като автоматично нивелиране на леглото, по-висока скорост на печат, интуитивен UI дисплей, компактен и стилен дизайн и, разбира се, изключително конкурентна цена.

Ender-3 V3 SE печата с впечатляваща максимална скорост от 250 мм/сек. Това означава, че ще можете да превърнете въображението си в реалност по-бързо отколкото с други модели от серията. 

Ender-3 V3 SE идва с екструдер Sprite за работа с нишки като PLA, PETG и гъвкав TPU

Автоматично нивелиране на леглото, благодарение на усъвършенствания CR Touch сензор, е друго ключово предимство, което освобождава ръцете и ще ви спести досадни настройки по време на печат, при това постигайки най-доброто възможно качество. Практична е също функцията за възобновяване на печата след прекъсване на захранването и автоматично зареждане/разтоварване на филамента.

Визуалният потребителски интерфейс на Ender-3 V3 SE е още една силна страна на 3D принтера. Производителят е оптимизирал интерфейса, така че динамично да показва прогреса на автоматичното изравняване на леглото и параметрите за печат. Можете да управлявате нишките и да контролирате работния статус на принтера, докато вършите други неща.

Ender-3 V3 SE погледнат отстрани – компактен и елегантен

В допълнение, новият 3D принтер включва по-надежден директен екструдер Sprite, който се предлага за нишки като PLA, PETG и гъвкав TPU. Това ще ви позволи да отпечатате широка гама от различни 3D модели, без да се ограничавате до една нишка. 

Не на последно място, Ender-3 V3 SE е лесен за сглобяване и работа. Само 20 минути ще ви отнеме сглобяването на устройството от комплекта в кутията. Дори ако сте начинаещ, бързо ще навлезете в 3D печата с този принтер.

Ender-3 V3 SE печата широка гама предмети от различни материали

Ender-3 V3 SE има работно пространство 220х220х250 мм, ускорява с 2500 мм/сек и печата с точност ±0,1 мм, при височина на слоя 0,1-0,35 мм. Двойната Z-ос е синхронизирана с агренажен ремък, който осигурява високо качество на печат.

Прехвърлянето на файловете става от SD карта или през USB-C кабел. Ender-3 V3 SE идва със софтуер Creality Print, съвместим с Windows, Mac OS и Linux, и достъп до безплатни 3D модели от облака Creality Cloud. Може да работи и с други популярни приложения за 3D печат.

Ender-3 V3 SE печата с висока прецизност – Z-оста е синхронизирана с качествен агренажен ремък

В заключение, Ender-3 V3 SE е страхотен 3D принтер с отлична производителност, лекота на използване и достъпна цена, подходящ както за начинаещи, така и за опитни потребители.

Можете да купите новия 3D принтер тук: Creality Ender-3 V3 SE 3D Printer – на цена от €174,99 с купон за отстъпка RTUKS3 и безплатна доставка от европейски склад.

Коментар