Artillery Sidewinder-X2 – 3D принтер с голямо пространство за печат

Sidewinder-X2 е нов 3D принтер с отлични характеристики за цената си

Можете да го сглобите само за няколко минути. Има голямо работно пространство, а също и комфортен тъчскрийн за управление… Това е един от новите 3D принтери на пазара, който представяме днес.

Моделът Artillery Sidewinder-X2 има редица достойнства, а цената му е доста привлекателна – предлага се в момента само за $168 в глобалния онлайн магазин Cafago с безплатна доставка от европейски склад. От доставчика уточняват, офертата е ограничена във времето.

Sidewinder-X2 има голямо работно пространство за печат на широка гама предмети

И така, има устройство “всичко в едно”, което се сглобява лесно, само за  няколко минути. Същевременно, този 3D принтер предлага голямо пространство за печат – 300x300x400 мм, което ще ви позволи да осъществите творческите си идеи. Моделът поддържа широк диапазон на захранващо напрежение – от 100-240V с превключване на един бутон, тоест приложим е за повечето страни в света, вкл. у нас.

От производителя изтъкват бързото нагряване на леглото и интелигентното автоматично нивелиране на Sidewinder-X2. Платформата за печат е направена от закалено стъкло, което осигурява по-гладък процес и по-добро прилепване. Леглото може да се загрее до 110°C за две минути. Принтерът поддържа компенсация с динамично нивелиране, благодарение на интелигентните технологии, вградени в него.

Сензорният дисплей за управление е разположен удобно под ъгъл 45 градуса

Това модерно устройство за 3D печат разполага с функция, която открива дали нишката е изчерпана и подава аларма преди пълното ѝ изразходване. Принтерът разпознава също прекъсване на захранването и продължава работата си автоматично след възстановяване на мощността.

Важно е да отбележим и високопрецизния печат на Sidewinder-X2. Моделът е оборудван с вулканична дюза и чисто нов екструдер Titan, който позволява бързо топене, гладко екструдиране на нишките и прецизен печат. Синхронизираният дизайн с двойна Z-ос допринася също за високата прецизност.

Sidewinder-X2 се отличава с автоматично нивелиране на леглото и прецизен печат

3D принтерът се отличава и с изключително тиха работа, благодарение на ексклузивния ултра-тих стъпков двигател. Децибелите остават ниски по време на целия процес на печат.

Не на последно място, Sidewinder-X2 предлага удобно управление с цветен сензорен екран с с висока разделителна способност и лесен за разбиране интерфейс. Дисплеят е сравнително голям, с размери 65х52 мм, и разположен удобно за оператора на машината под наклон от 45 градуса.

Комплектът на Sidewinder-X2 включва всичко необходимо за бързо сглобяване

Този 3D принтер тежи около 12,9 кг, може да работи с широка гама от консумативи с диаметър 1,75 мм, вкл. PLA, ABS, гъвкав PLA, дърво, PVA и HIPS. Поддържа максимална скорост на печат от 150 мм/сек и приема задания от компютър през USB интерфейс, от TF карта или USB флашка. В комплекта е включено всичко необходимо за сглобяване.

Можете да купите 3D принтера тук: Artillery Sidewinder-X2 3D Printer – за $168 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар