Тънък смарт хладилник на Xiaomi идва с HyperOS и се управлява дистанционно

Умният хладилник Mijia 518L е дебел 597 мм и заема само 0,545 м²
(снимка: Xiaomi)

Ултратънкият хладилник Mijia 518L, обявен от Xiaomi миналата седмица, вече е на пазара. Новият смарт продукт на китайската компания се появи в платформата JD.com на цена от $650.

Междувременно Xiaomi разкри и допълнителни характеристики на модела. Mijia 518L е дебел 597 мм и заема само 0,545 м². Вратата се отваря под прав ъгъл от 90°, дори ако хладилникът е вграден в кухнята.

Разсейването на топлината се извършва на дъното. Предните панели “устояват на маслени петна и износване и са лесни за почистване”, според официалната информация от Xiaomi.

Хладилната зона е с обем 358 литра, а фризерът е 78 литра. Има и отделение, оборудвано с 6 високопрецизни сензора, което поддържа температурен контрол от -20°C до 5°C. Хладилното отделение е оборудвано с антибактериален модул, който абсорбира и разгражда молекулите на миризмата.

Новият смарт хладилник Mijia 518L отвътре
(снимка: Xiaomi)

Mijia 518L работи с новата операционна система HyperOS, собствен продукт на Xiaomi, и може да се управлява дистанционно чрез приложението Mijia, включително гласово, за регулиране на температурата и режимите. Хладилникът поддържа безжични актуализации „по въздуха”.

Коментар