Това ли е заместникът на iPhone? Очилата Vision Pro потеглят към магазините

Vision Pro с цена 3500 долара се очакват на пазара в САЩ през февруари
(снимка: Apple)

Революция и замяна на iPhone или просто много скъпа играчка? Очилата с добавена реалност Apple Vision Pro вече се доставят в магазините, а продажбите на иновативното устройство ще започнат през февруари.

Анализаторът Марк Гурман от Блумбърг съобщи, че отделът за търговия на дребно и веригата за доставки на Apple подготвя пускането на Vision Pro на пазара. Според него, очилата вече се доставят до дистрибуторски складове в САЩ, очевидно в достатъчни количества, за да могат магазините на Apple да отговорят на търсенето при старта на продажбите през февруари.

Някои търговци от магазинната верига вече летят до Apple Park за обучение по продажби на очилата Vision Pro. След завръщането си екипите от двама до четирима служители от всеки магазин ще разкажат на останалите какво са научили.

Ръководителите на Apple също планират разширено обучение по продажби на дребно през седмицата, която започва на 21 януари. Така че всички знаци сочат към излизане на Vision Pro на пазара през февруари.

Първоначално новото устройство с цена от $3500 ще се продава изключително в САЩ. Но Apple обеща, че Vision Pro ще дебютира и на други пазари по-късно през 2024 г. – Китай, Канада и Обединеното кралство са потенциалните кандидати.

Гурман очаква Apple да направи официално съобщение за датата на пускане на Vision Pro скоро, вероятно тази седмица. Заслужава внимание фактът, че iPhone 15 Pro/Max вече е способен да записва триизмерно видео, което може да се гледа на Apple Vision Pro.

Коментари по темата: „Това ли е заместникът на iPhone? Очилата Vision Pro потеглят към магазините”

добавете коментар...

  1. :o)

    поредната измама с големи надежди 🙂 като много други
    ще се повърти в пералнята на медиите 6-12 месеца ще затихне като пръдня.

Коментар