Нагреватели AENO – пестят енергия и не изсушават въздуха

С елегантен ултратънък дизайн, изработени от първокласен анодизиран алуминий, нагревателите AENO се вписват във всеки интериор (снимка: AENO)

Нагревателите AENO, достъпни отскоро на българския пазар от дистрибутора АСБИС, допринасят за значителни икономии на енергия. Според производителя, те превъзхождат конвенционалните методи за отопление като конвектори, климатизация, подово и централно отопление, тъй като имат по-добра енергийна ефективност.

Използвайки ефективно всичките 700+ вата мощност, температурата на панела може да се регулира чрез мобилно приложение, като варира от 120 до 60 градуса по Целзий и така осигурява гъвкавост и пестене на енергия.

Нагревателите AENO са два пъти по-ефективни от конвенционалните модели, твърди производителят – след достигане на желаната температура, нагревателят автоматично се изключва, като не консумира ненужно електроенергия и същевременно поддържа стайната температура (в режим SMART).

Нагревателите AENO Eco Heaters изпълняват персонализируеми температурни настройки, като така  позволяват на потребителите да оптимизират консумацията на енергия и да намалят разходите. Мобилното приложение дава достъп до мониторинг на консумацията на енергия и до планиране за подобрена енергийна ефективност.

За разлика от обикновените климатици, нагревателите AENO не изсушават въздуха и не изгарят кислород. Тази функция е особено полезна за хора, които се грижат за здравето си. Нагревателите работят без издухване на въздух, което ги прави идеални за хора с алергии, като предотвратява разпръскването на полени или прах.

Нагревателите AENO се предлагат в различни цветове и могат да се монтират на пода или на стената (снимка: AENO)

С елегантен ултратънък дизайн (само 11 мм), изработен от първокласен анодизиран алуминий, и LED дисплей (в LED модела), тези нагреватели създават уют в дома. Те се вписват във всеки интериор, като се превръщат във фокусна точка или дискретно се сливат във фона, с опцията да бъдат монтирани на пода или стената.

Нагревателите AENO Premium Eco Smart комбинират функционалност с естетическа привлекателност. С пет модела, налични в три цвята – бял, черен и сив – оборудвани с LED дисплей и бутони за регулиране на температурата отстрани (модел Premium Eco Smart LED) и в приложението (всички нагреватели), тези нагреватели допълват всяка стая, независимо дали са поставени на пода или монтирани на стената.

От 10 януари Premium Eco Smart Heater, носител на наградата Red Dot 2023 и Red Dot 2023 Smart Product Award, се предлага с отстъпка от 25% – за 369 лева. Междувременно подобреният модел Premium Eco Smart Heater LED се предлага на намалена цена от 439 лева.