AnyStream – сваля видео от Amazon Prime и Netflix

AnyStream идва с удобен за потребителя интерфейс, базиран на браузър
(екранна снимка: AnyStream)

Популярните доставчици на видео съдържание Netflix и Amazon Prime изискват активен абонамент. Въпреки това, дори за абонати тези услуги не предоставят опция за изтегляне, с която да запазите любимите си филми или клипове офлайн, въпреки че сте платили за тях. Но има приложения на „трети страни”, които могат да свършат тази работа и едно от тях е AnyStream.

AnyStream ви дава възможност да изтегляте както епизоди от сериал, който харесвате, така и филми в MP4 формат. Можете да използвате приложението, за да запазвате съдържание локално и по този начин да създавате офлайн база данни за филми, които можете да гледате независимо дали компютърът ви е свързан към интернет или не.

Работата с приложението е доста лесна. При стартиране първо трябва да преминете през настройките за конфигуриране. Прозорецът с настройки ви позволява да зададете целевата папка, където ще се записват всички файлове, и да дефинирате шаблон за име както за филми, така и за телевизионни предавания. Това е доста удобно, тъй като ви помага да избегнете преименуването на файловете ръчно, след като изтеглянето приключи.

За да избегне потреблението на много честотна лента, AnyStream може да ограничи скоростта на изтегляне. Главният прозорец на AnyStream ви позволява да изберете желания доставчик: Amazon Prime или Netflix. И двете опции са достъпни с едно щракване.

AnyStream идва с удобен за потребителя интерфейс, базиран на браузър, който ви позволява да се свържете с вашия акаунт и след това да сърфирате в Amazon или Netflix точно както бихте направили в обикновен браузър. За удобство можете да изтегляте файлове от Amazon Prime и Netflix едновременно.

Що се отнася до качеството, AnyStream може да сваля съдържание с до Full HD (1920×1080) и Dolby Digital Surround Audio 5.1. Вградените изображения или текстови субтитри също могат да бъдат свалени, но има и поддръжка за външни файлове със субтитри.

В заключение, с приложение като AnyStream можете лесно да създадете офлайн библиотека с любимите ви филми. Приложението поддържа както Netflix, така и Amazon Prime и, като бонус, автоматично премахва реклами от видеото на Amazon Prime.

Даунлоуд: AnyStream

Коментар