A1 пусна футуристичния Nothing Phone 2A с три години гаранция

Nothing Phone 2A впечатлява с нестандартен дизайн и е проектиран с грижа за природата
(снимка: предоставена от А1 България)

Новият смартфон с футуристичен дизайн Nothing Phone 2A вече се предлага в магазините на А1. Смартфонът се отличава с нестандартен дизайн и е проектиран с грижа за природата.

Потребителите у нас могат да закупят Nothing Phone 2A както от магазините на А1, така и онлайн на сайта на A1.bg. При покупка от онлайн магазина, устройството се доставя с 3 години гаранция.

Марката Nothing е позната като производител на устройства с нестандартен дизайн и различни прозрачни елементи. Phone 2A не е изключение, като също впечатлява с дизайн и е проектиран с грижа за природата.

Рамката на устройството е изработена от 100% рециклиран алуминий. Смартфонът разполага с прозрачен заден панел, който дава видимост какво се крие под капачето, а с двете заоблени камери моделът създава роботизирано излъчване.

Освен прозрачен гръб, друга отличителна характеристика на смартфона е системата Glyph от специални LED светлини, които известяват при различни нотификации. При входящо обаждане, промяна на звука или възпроизвеждане на музика, светлините сигнализират в тон с мелодията.

Nothing Phone 2A разполага с двойна 50-мегапикселова основна камера и 32 MP селфи камера. Моделът притежава сензор 1/1.56” с бленда f/1.88 и оптична стабилизация, както и ултраширокоъгълна оптика. Този смартфон от средния клас осигурява добро качество на изображенията дори при ниско осветление, както и разнообразни функции на камерата.

Nothing Phone 2A разполага с двойна 50-мегапикселова основна камера и 32 MP селфи камера.
(снимка: предоставена от А1 България)

По отношение на производителността, Nothing Phone 2A разчита на чипсет Dimensity 7200 Pro, създаден в партньорство с MediaTek, който поддържа плавна работа дори при едновременно отваряне на много приложения и изпълнение на различни команди. В системата за охлаждане на процесора също са направени подобрения, които помагат за по-високата производителност на устройството.

Смартфонът е оборудван с батерия 5000 mAh и поддържа бързо зареждане до 45 W с пълно зареждане за 59 минути. Според данни на производителя, батерията ще запази 90% от своя оригинален капацитет дори след 1000 цикъла на зареждане.

Nothing Phone 2A струва 199,99 лева в брой или 9,98 лева на месец на изплащане с план Unlimited Ultra, а през април всяко закупено устройство с договор с план Unlimited е достъпно с 50% отстъпка от таксата за мобилна услуга за първите 6 месеца, уточниха от А1.

Коментар