ИТ работодатели търсят служители на Career Show – Tech

Кариерно събитие, организирано онлайн, разкрива добри професионални възможности за ИТ специалистите в настоящата предизвикателна икономическа обстановка
(снимка: CC0 Public Domain)

Работодатели търсят ИТ професионалисти по време на кариерното събитие Career Show – Tech на 30 и 31 май изцяло онлайн. В двата дни на събитието ще се провеждат лични видео срещи между работодатели с отворени позиции за ИТ специалисти и кандидати, търсещи ново поле за развитие.

Платформата за онлайн събития на Career Show дава възможност за предварителна организация на срещите между работодатели и кандидати, като така предоставя гъвкавост и прецизен подбор само на най-подходящите предложения.

По време на Career Show – Tech нови професионални възможности за себе си ще намерят специалисти в областите на софтуерното инженерство, QA специалисти, експерти по киберсигурност, DevOps професионалисти, администратори на бази данни и др. Сред компаниите на събитието са Mitel Networks, Shelly Group, А1 Bulgaria, ePay, Abrites и др.

Освен лични видео срещи с работодателите, събитието предлага и целодневна семинарна програма с лекции и дискусии в сферата на ИТ, високи технологии, кариера и развитие. Участието е безплатно след задължителна регистрация.

Лекторите на Career Show – Tech, доказани експерти с дългогодишен опит в сферата, ще дискутират с участниците бъдещето на ИТ сектора у нас и в глобален мащаб, влиянието на изкуствения интелект върху професиите, мястото на жените в света на високите технологии и др. Специални гости на събитието ще бъдат Миглен Евлогиев (Payhawk), Мартин Тошев (Java User Group), Димо Димов (Gameloft), Красимир Коцев (So Cyber), Доброслав Димитров (БАСКОМ) и др.

„Благодарение на Career Show – Tech за поредна година можем да свържем водещи работодатели от ИТ и ИКТ сектора в България с хиляди млади и опитни таланти от цялата страна”, каза Ованес Ованесян, съосновател на Career Show.

„Предизвикателната икономическа обстановка, в която се намира модерният свят, неминуемо оказва влияние върху бизнеса и пазара на труда. В такива моменти е изключително важно да предоставяме на българските професионалисти възможности за реализация, развитие и достъп до ресурси, които да им помогнат да се адаптират към променящата се среда”, допълни той.

Коментар