AIBEST избра нов комуникационен партньор

България се позиционира от AIBEST като световен хъб за високотехнологични продукти, модерни бизнес услуги и решения (снимка: CC0 Public Domain)

Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST) избра нов комуникационен партньор. d:istinkt поема PR обслужването на организацията, която обединява компании от всички сфери на съвременната индустрия за бизнес услуги – BPO, ITO, R&D, SSC и др.

“Убедена съм, че съвместната ни работа ще бъде много успешна”, заяви Галина Паунчева, главен изпълнителен директор на d:istinkt. Агенцията работи  в областта на стратегическото консултиране, връзки с обществеността, управление на кризи, медия планиране, дизайн и криейтив, управление на репутацията в социалните медии и инфлуенсър партньорства.

“Технологичният сектор и индустрията на аутсорсинг услуги са едни от основните двигатели на устойчивото развитие на българската икономика, а Асоциацията представлява над 70 водещи компании в тези сфери с над 50 000 служители. От съществено значение е техните послания, както и важните теми, свързани с развитието и иновациите в този бизнес, да достигат до медиите и хората”, допълни Паунчева.

Основна цел на AIBEST е да позиционира България и региона като ключов световен хъб за високотехнологични продукти, модерни бизнес услуги и решения. Асоциацията работи за създаване на благоприятна бизнес среда за технологичния и аутсорсинг сектор, подобряване на качеството на образованието и икономика, ориентирана към знанието.

Привличането на нови инвестиции в иновативния бизнес, задържането и връщането в страната на българските таланти са сред другите ключови цели, които Асоциацията си поставя. Организацията има редица успешни партньорства по различните си инициативи с образователни институции, както и с местната и държавната власт.

Коментар