Преносимо зарядно осигурява 5 допълнителни часа

Никола Балов представя новото преносимо USB зарядно на Duracell

Никола Балов представя новото преносимо USB зарядно на Duracell

Блогърите Гери Турийска и Никола Балов представиха вчера USB зарядно устройство на Duracell, което помага на хората да отидат отвъд енергийните предели на своите мобилни джаджи.

Преносимото зарядно може да даде на телефона, таблета или фотоапарата между 3 и 5 часа допълнително време за разговори, съобщения, игри, слушане на музика и др. То има капацитет 1150 mAh или 1800 mAh и е съвместимо със смартфони и устройства, които имат micro- или mini-USB вход.

Гери Турийска демонстрира удобството на преносимото зарядно устройство за мобилни джаджи

Гери Турийска демонстрира удобството на преносимото зарядно за мобилни джаджи

Устройството с компактен дизайн е подходящо за притежатели на няколко устройства. Разполага с бутон за проверка на заряда. Комплектът включва Micro-USB кабел и адаптер Micro-to-Mini.

Зарежданата мобилна джаджа може да се свърже с преносимото USB зарядно устройство чрез micro- или mini-USB кабел или чрез включения накрайник, както и чрез кабела, който устройството има.

Преносимото USB зарядно устройство Duracell пък се зарежда, като се свърже към USB входа на компютър посредством включения в комплекта кабел. Когато лампичката му светне от червено в зелено, то е напълно заредено и готово за употреба.

Препоръчваната от производителя цена за модела с капацитет 1150 mAh е 39,98 лв., а за по-мощното устройство 1800 mAh – 59,96 лв. Крайните продажни цени са решение на търговците, уточниха от Duracell.

Коментари по темата: „Преносимо зарядно осигурява 5 допълнителни часа”

добавете коментар...

  1. 007

    Леле, открили Америка, хаха. От 1 година имам такова нещо купено от ebay за 12 евра – 5200 mAh е – по цените на тия това тука би струвало доста над 100 лева като гледам 🙂

  2. Потребител

    Аз използвам две такива батерии от по 2200 mAh на Fortron и съм много доволен.

  3. MNSP

    цената кажете

  4. ?

    Това платена статия ли е? Защото няма никаква информационна стойност

Коментар