Виваком обяви двойно по-ниски цени за 3G интернет

3g internet - ins

Виваком ще сключва договори за мобилен интернет на двойно по-ниска цена до края на лятото

Мобилен интернет на половин цена за целия срок на двугодишния договор обяви Виваком. Намалението важи за плановете Traffic Unlimited M, L и XL.

Предложенията започват от 7.90 лв. на месец, а включеният трафик е между 3000 и 12 000 MB на максимална скорост. В пакета е включено безплатно устройство за пренос на данни.

След изчерпване на включените в избраната тарифа мегабайти на максимална скорост, скоростта пада до 128Kbps за неограничен трафик.

ЗG мрежата на Виваком покрива 99,41% от населението. Новата оферта на оператора е валидна до края на август.

Коментари по темата: „Виваком обяви двойно по-ниски цени за 3G интернет”

добавете коментар...

  1. Валери

    Едно е да покрива, а съвсем друго е силата на сигнала. На много места силата е, тука има тука нема, а така бизнес не се прави особено за Интернета. Двугодишните Ви договори са изпята песен. Време е да предлагате договори 12-15 месеца, като предлагате, и смартфони при цени 130-150 долара, за този срок на договора. Има такива смартфони на такива цени, даже и по ниски, и то не лоши/2-4ядрени, ОП 1ГБ и т.н./. Интернета трябва да е включен, като стандарт в договора и то на цена на половината от това, и то по ниска от това, което предлагате сега до края на Август??? Максималната скорост трябва да важи през целият срок на договора, а не както е сега еди колко си МГ и после 128 кб. Смешни и недалновидни са тези оферти за сегашното развитие на комуникациите, и отношението към клиентите Ви. Предлагайте, също оферти по избор на клиента, а не Вие да определяте всичките. Колкото пакетът на офертата избран лично по пера?/цени задължително с голями букви и цифри!/ от клиената е по голям, и времето на договора също, то толкова цената ще пада за клиента, а Вие ще сте доволни, също. Дали сега всичко това отговаря на настоящето, а бъдещето идва в съотношение 1:?. Клиента трябва да има право по време на текущият договор да сменя устройствата с по нови модели или по стари. Хайде сега, да Ви имам мисленето???! Чипаааа, чипаааа и качество, а не…………! Всичко добро!

Коментар