Официално: Skype става част от Windows

Skype става неотменна част от операционната система Windows

Skype става неотменна част и стандарт за комуникации в операционната система Windows, започвайки с версия 8.1

Microsoft потвърди официално, че Skype става част от десктоп операционните й системи, започвайки с Windows 8.1. Популярното VoIP приложения се присъединява към останалите вградени програми и услуги на платформата.

С други думи, потребителите на Windows 8.1 и следващи версии могат веднага след инсталиране на системата да ползват Skype. Подобна интеграция ще разшири значително потребителската база на услугата.

Комуникациите и обменът на данни ще станат неотменна част от средата на Windows, като появата на Skype в Windows 8.1 е само една естествена стъпка по този път, пояснява Microsoft. Компанията обещава да развива постоянно възможностите на Skype, като фокусът ще бъде върху удобството и по-опростената работа.

В допълнение, Microsoft ще се вслушва в отзивите от потребителите, за да подобри Skype. Услугата ще стане стандарт за комуникациите в среда Windows 8.1.

Финалната версия на безплатното обновление Windows 8.1 ще излезе на 18 октомври. Потребителите на Windows 8 ще могат да го изтеглят от Windows Store още на 17 октомври. В момента е достъпна предварителна версия Windows 8.1 Enterprise.

Коментари по темата: „Официално: Skype става част от Windows”

добавете коментар...

 1. User

  R.I.P.
  И това направиха на нищо.
  Дано да се сетят, че това не е разработена от тях услуга и че е нужно да правят Skype и за други ОС

 2. User

  Има алтернативи на Skype, който търси намира. Ще е добре да се направи една статия с конкуренти на Skype VoIP системи, които са свободни за ползване.

 3. клоид

  Ми кво да мислим, не ни пука много много. Като ни потрябва си го инсталваме:-):-):-)

 4. Теодор

  Интересно какво мислят Microsoft за потребителите, които не ползват Windows?

Коментар