Борса за млади предприемачи отваря врати в Бургас

Младежка предприемаческа борса отваря врати в Бургас. Инициативата ще продължи три месеца, в рамките на които младите хора ще могат да представят и развият своя бизнес идея, да се запознаят с потенциални инвеститори и партньори, които да финансират и подпомогнат реализацията, съобщи сайтът на Община Бургас.

Младите хора ще могат да представят и развият своя бизнес идея, да се запознаят с потенциални инвеститори и партньори

Младите хора ще могат да представят и развият своя бизнес идея, да се запознаят с потенциални инвеститори и партньори

Организатори на борсата са Бизнес инкубатор – Бургас, Община Бургас, Областна администрация, Висше училище Международен колеж – Бургас и Американски информационен и бизнес център.

По време на борсата ще бъдат организирани практически работилници, където участниците ще получават умения по стартиране, управление и реализация на бизнес проект. Предвиждат се също срещи с експерти в съответната област, които ще дават консултации във връзка с реализирането, финансирането и разработването на презентация за крайният конкурс.

Проектът за младежка предприемаческа борса ще завърши в началото на декември със събитие, на което петима финалисти ще представят своите идеи, а жури ще определи трите най-добри, които ще получат награди, уточняват от Община Бургас.

Коментар