Avira Free Mac Security – безплатен антивирус за OS X

Ако технологията Xprotect не е достатъчна да ви убеди, че Apple Mac е защитен от хакери, то антивирусната компания Avira предлага своето решение безплатно за OS X 10.9, известна още като Mavericks.

Avira Free Mac Security - ins

Avira Free Mac Security е достъпен безплатно за потребителите на новата ОС Mavericks

Освен поддръжката на Mavericks, новият антивирус Avira Free Mac Security може да изпълнява бързо сканиране на уязвимите директории на компютъра, дори ако е инсталиран софтуерът за сигурност. Това гарантира, че вече заразен компютър не е в състояние да се противопостави на откриването на зловреден софтуер, посочват от американския разработчик.

Ключовите характеристики, които направиха Avira Free Mac Security толкова популярен сред домашните потребители, са налични и във версия 2.1, вкл. възстановяване с един клик и сканиране при достъп.

За потребителите на Mavericks е също достъпен екранът Security Status, откъдето могат да управляват информацията за сигурността. Новата версия позволява ъпдейт едновременно на самия продукт и на дефинициите.

Avira Free Mac Security се предлага безплатно на английски и немски език за потребители на Mac компютри под управление на OS X 10.8 Mountain Lion или OS X 10.9 Mavericks.

Даунлоуд: Avira Free Mac Security

Коментари по темата: „Avira Free Mac Security – безплатен антивирус за OS X”

добавете коментар...

  1. Юли

    Avira не е ли немска фирма?

Коментар