Еминем спечели „Изпълнител на годината” на YouTube

Въпреки че му отнема много време да издаде нов албум, Еминен остава един от най-популярните и обичани певци

Въпреки че му отнема много време да издаде нов албум, Еминен остава един от най-популярните и обичани певци

Първото издание на музикалните награди на YouTube се състоя снощи в Ню Йорк. Потребителите на най-големия видео сайт гласуваха за своите фаворити от различни социални медийни платформи.

Еминем спечели голямата награда „Изпълнител на годината” на YouTube Music Awards, което едва ли е изненадващо. Въпреки че му отнема много време да излезе с нов материал, Еминен остава един от най-популярните и обичани музикални творци.

Победата е двойно по-важна за Еминем, тъй като новият му албум „Marshall Mathers LP2” излиза утре, 5 ноември. Несъмнено призът „Изпълнител на годината” от YouTube ще допринесе много за популяризиране на албума.

Сред останалите победители YouTube Music Awards са Гърлс Дженерейшън, които грабнаха наградата „Видео на годината” за своя „I Got A Boy”, ДеСторм с „Иновация на годината” за „See Me Standing” и Макълмор и Райън Луис с награда „Пробив на годината”. За „YouTube феномен” беше избран „I Knew You Were Trouble”, а Линдзи Стърлинг и Pentatonix печелят наградата „Отклик на годината” с „Radioactive”.

Коментар