BlueStacks – изпълнява Android приложения в Windows

BlueStacks че изпълнява Android приложенията на пълен екран, с бързо зареждане и без никакви грешки

BlueStacks изпълнява Android приложенията на пълен екран, с бързо зареждане и без грешки

BlueStacks все още е единственият инструмент за пускане на Android приложения в среда на Windows. Този факт обяснява и широкото използване на програмата, която все още се намира на етап бета разработка.

Наскоро излезе ъпдейт на BlueStacks. Коригирани са някои открити грешки и е подобрена производителността спрямо предишните издания. Програмата превключва автоматично между Android и Windows, без да се налага рестартиране на системата.

След инсталиране, BlueStacks показва 10 предварително заредени приложения, с възможност потребителят да си свали още от интернет. Липсва отделен екран за конфигуриране, а само няколко опции, така че настройката на програмата е максимално улеснена.

Едно от най-хубавите неща в BlueStacks е, че изпълнява Android приложенията на пълен екран, с бързо зареждане и без никакви грешки. Повечето игри могат да се контролират чрез мишката – по същия начин, както на сензорния екран на мобилното устройство.

Друга полезна характеристика е BlueStacks Cloud Connect – това всъщност е отделен инструмент, който позволява на потребителя да постави приложения от Android устройството на своя РС и да ги изпълнява от компютъра.

BlueStacks използва малко системни ресурси, работи безупречно на Windows 7, но има известни проблеми в съвместимостта с по-стари системи като Windows XP и Vista. Вече е налична и версия на емулатора за Mac OS X компютри.

Даунлоуд: BlueStacks

Коментар