Andy – емулира Android на персонален компютър

Главният прозорец на Andy емулира началния екран на Android устройство

Главният прозорец на Andy емулира началния екран на Android устройство

Софтуерът с кратко име Andy представлява емулатор, с помощта на който можете да инсталирате и изпълнявате Android приложения на персонален компютър.

Огромен брой хора по света ползват ежедневно Android приложения на своите мобилни устройства. Но възможностите на на най-популярната мобилна платформа са достъпни за разучаване и на РС, благодарение на емулатори като Andy.

Въпреки своята сложност, програмата се инсталира бързо – за няколко минути, но заема немалко системни ресурси при работа. Ако сте пуснали виртуална машина, когато започнете инсталирането на Andy, тя ще бъде изключена автоматично, така че преди това трябва да съхраните текущата си задача.

След инсталирането, Andy показва помощник (wizard) досущ като този при конфигуриране на Android таблет или смартфон. Изисква се да въведете Google потребителско име и парола или да създадете нов акаунт.

Главният прозорец на програмата емулира началния екран на Android устройство, като предоставя и някои предварително инсталирани приложения. След като се запознаете с Android средата, можете да разгледате необятния каталог Google Play, откъдето да свалите приложенията, които ви интересуват.

Можете също така да персонализирате средата на Andy, като поставите шорткъти и уиджети на началния екран за бърз достъп до любимите приложения.  Въобще, с Andy можете да изпълнявате всички характерни за Android устройствата задачи.

Несъмнено тази програма ще ви помогне да усвоите базовите умения за работа с платформата Android на персонален компютър, без необходимост да ползвате таблет и смартфон.

Даунлоуд: Andy

Коментари по темата: „Andy – емулира Android на персонален компютър”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Не мога да я сваля…

  2. найс, а!

    “уидгеди”? сириъсли?

  3. Bogomil

    Може да публикувате и за програмата BlueStacks тя също е Андроид Емулатор.

Коментар