Remix OS Player – емулира Android на РС

Remix OS Player представлява Android 6 Marshmallow емулатор, оптимизиран за игри

Програмата Remix OS Player се явява Android 6 Marshmallow емулатор, оптимизиран за игри

Remix OS Player дава възможност за изпълнение на Android приложения, в частност игри, на персонален компютър. Този софтуер представлява всъщност Android 6 (Marshmallow) емулатор, оптимизиран за игри.

Има много причини да използвате подобна програма. Така например, с нея можете да играете любимите си Android игри с мишка и клавиатура, да тествате новосъздадени приложения, преди да ги пуснете на пазара, или просто да се запознаете с по-нова версия на Android, ако мобилното ви устройство е старо.

Инсталирането на емулатора минава гладко, но ако се сблъскате с проблеми със стартирането, следва да разрешите опцията Virtualization Technology в BIOS-а. Интуитивната функционалност на Remix OS позволява лесно зареждане и тестване на Android приложения.

Програмата използва технология Android Studio, което означава, че е оптимизирана за игри. Android Studio е не само широко използвана интегрирана среда за разработка (IDE) на мобилни приложения, но и ефективен инструмент за тестване на Android игри.

Remix OS се справя безпроблемно не само с игри, но и с други типове Android приложения. С нея можете също така да чатите, да предавате файлове и да извършвате други, типични за мобилните устройства действия.

Даунлоуд: Remix OS Player

Коментар