LED лампа Tulip идва с режим на нощно светене

Adata Lighting пусна на пазара светодиодна настолна лампа Tulip (лале), съчетаваща безопасност с енергийна ефективност. Лампата осигурява 1000 лукса светлина без вредно ултравиолетово излъчване, има три нива на настройка на яркостта и приятно нощно светене.

Настолната лампа Tulip ще се предлага в две цветови схеми – бяло/синьо и бяло/сребристо

Настолната лампа Tulip ще се предлага в две цветови схеми – бяло/синьо и бяло/сребристо

Яркостта се управлява с цветово-кодиран чувствителен на допир бутон, като нивата са 100%, 80%, и 60% и съответно се указват с меко светене на бутона в розово, виолетово и синьо. Режимът на нощно светене пък осигурява спокойствие през нощта.

Много потребители се интересуват главно от ниската консумация на енергия на LED осветителните устройства. Настолната лампа Tulip консумира до 60% по-малко ток в сравнение с традиционните лампи, твърди производителят. Едно 8-ватово LED устройство може да замени 21-ватова конвенционална лампа, с непрекъснато светене без примигване в продължение на над 40 000 часа.

Настолната лампа Tulip ще се предлага в две цветови схеми – бяло/синьо и бяло/сребристо – и идва с 2-годишна гаранция. Цената на лампата за българския пазар все още не е известна.

Коментар