Trojan Killer – елиминира троянци, адуер и спайуер

trojan killerЗащитният софтуер Trojan Killer се отличава с интуитивен интерфейс и широк набор от функции. Програмата открива и премахва троянци, спайуер, адуер и други заплахи.

При стартиране, Trojan Killer сканира автоматично за вирусни дефиниции, след което започва сканиране на компютъра – паметта, регистрите и файловете, като дава пълна статистика.

Откритите инфекции се представят с техните имена, тип и път до заразения файл. Отчетът се съхранява автоматично във файл с чист текстов формат.

Ако някои от инфекциите изискват по-задълбочен анализ, можете да ги изпратите на разработчика за по-щателна инспекция. Що се отнася до останалите проблемни файлове, можете или да ги премахнете от системата, или да ги маркирате като фалшиви.

Напредналите потребители имат възможност да активират режим за дълбоко сканиране, който е по-бавен, но по-ефективен, да унищожават заплахи в паметта по време на сканиране, да забраняват евристични правила и др.

Програмата предоставя също опции за автоматично изпълнение при стартиране, избор на режим на сканиране при стартиране – стандартен, бърз, пълен и преносим (removable), редактиране на прокси параметрите и забраняване на звуковите уведомявания.

Друга важна характеристика е скенерът в реално време, който предотвратява навлизането на е-заплахи в системата. Допълнителни инструменти позволяват нулиране на настройките на браузъра, ъпдейт на политиките, сканиране на Windows компоненти като ActiveX, услуги и IE разширения, събиране на системна информация и др.

Trojan Killer се отличава с многоезикова поддръжка и бърза работа. Програмата обаче изисква голям обем памет, за да работи добре, така че може да изпитате проблеми със стабилността на компютри със стари операционни системи. 15-дневна пробна версия на Trojan Killer е достъпна за сваляне безплатно, а цената на лиценз за една година е $39,95.

Даунлоуд: Trojan Killer

Коментар