Easy Install – улеснява инсталирането на приложения

easy install

Easy Install предоставя прозорец с достъп до всички налични приложения

Преинсталирането на Windows е лесна и бърза задача. Проблемите обаче се появяват след това, когато трябва да се намерят и инсталират приложенията, които са необходими за пълноценна работа.

Easy Install улеснява именно този процес. Програмата позволява лесно намиране и инсталиране на различни програми от едно място, без да се налага търсенето им онлайн на множество сайтове.

Интерфейсът на Easy Install предоставя удобен достъп до всички налични приложения и техните версии в структурирана таблица. Спектърът от програми е широк, вкл. антивируси, видео конвертори, редактори на изображения и др.

Можете да изберете която и да е програма от списъка и с едно натискане на бутон да свалите инсталационния пакет. По подразбиране, всички инсталатори се съхраняват в папка „Downloads” без възможност за промяна. Свалените приложения се показват в отделен прозорец, така че може да стартирате процедура по инсталиране на всички или само на избрани програми.

Easy Install предлага достъп до програми, лицензирани като freeware, както и демо или пробни версии за някои приложения, които са ограничени по време или функционалност.

Недостатък на Easy Install е, че не открива автоматично кои програми вече са свалени на компютъра, а това може да доведе до повторно сваляне на някои инсталатори. Така, че препоръката е да проверявате папката Download, преди да свалите нов инсталационен файл.

Даунлоуд: Easy Install

Коментар