WinToUSB – създава зареждаща Windows флашка

WinToUSB има дружелюбен интерфейс, който улеснява и напътства потребителя при изпълнение на основните операции

WinToUSB има дружелюбен интерфейс, който улеснява и напътства потребителя при изпълнение на основните операции

Софтуерният инструмент WinToUSB създава зареждащ Windows диск на USB флашка. Можете да използвате ISO образ или дори CD/DVD, за да създадете портативната версия на Windows.

WinToUSB има дружелюбен интерфейс (wizard-style), който улеснява и напътства потребителя при изпълнение на основните операции. Налични са опции за избор на ISO образи или CD/DVD с желаната операционна система, както и избор на устройството – флашка или външен диск, на който да се инсталира Windows.

Можете да изберете предпочитан системен дял и зареждащ дял, след което натискате бутона Next и оставяте приложението да изпълни своята задача.

WinToUSB позволява създаване на Windows To Go флашка от Windows 7, 8 или 10, което означава, че можете да включите и пуснете флашката на всяко РС, независимо от това каква операционна система е инсталирана на него.

В допълнение, флашката може да се пуска на множество компютри – при първото свързване, тя автоматично разпознава системния хардуер, след което зарежда и изпълнява необходимите драйвери, така че при следващото свързване към същия РС, моментално идентифица подходящите инструменти.

Даунлоуд: WinToUSB

Коментар