Microsoft добавя е-подписи към Office 365

Приложенията на DocuSign ще позволят на потребителите да извършват дигитални транзакции и да управляват е-подписи от Office 365

Приложенията на DocuSign ще позволят на потребителите да извършват дигитални транзакции и да управляват е-подписи от средата на Office 365

Microsoft ще добави няколко приложения за е-подпис (eSignature) към облачната услуга Office 365 в партньорство с разработчика DocuSign.

Всички приложения за е-подпис ще бъдат достъпни в онлайн магазина Office Store и съвместими с Outlook, Word и SharePoint. Очаква се новата функционалност да стане достъпна през март.

DocuSign разработва софтуер за платформата Office, който ще даде на потребителите повече стойност директно от техните най-използвани приложения, коментира партньорството Джон Кейс, вицепрезидент по маркетинг на Microsoft Office.

Новите приложения ще позволят на потребителите да извършват дигитални транзакции и да управляват е-подписи от средата на Office 365, в която вече създават и общуват.

Приложенията на DocuSign ще могат да се добавят за потребителите от конзолата за администриране, като ще обезпечат сигурен сторидж и единичен логин.

Коментар