Некст Консулт стана представител на Salesforce

„Имаме потенциал да увеличим многократно стойността на всяка компания в България, независимо от размера й”, заяви Орлин Дочев

„Имаме потенциал да увеличим многократно стойността на всяка компания в България, независимо от размера й”, заяви Орлин Дочев

Българската компания Некст Консулт сключи споразумение за стратегическо партньорство със Salesforce.com – водещата в света CRM платформа по модела софтуер като услуга (SaaS).

Некст Консулт вече е сертифициран представител за територията на България на решението за автоматизация на продажбите и обслужване на клиенти Salesforce. В началото на април у нас ще пристигнат ключови експерти от екипа на Salesforce.com за участие в конференция в столичния Шератон Хотел София Балкан.

Българският бизнес ще научи за възможностите на CRM платформата Salesforce и как тя може да отговори на управленските нужди на предприятия от различни характер, индустрия и мащаб.

„Имаме потенциал да увеличим многократно стойността на всяка компания в България, независимо от размера й”, заяви Орлин Дочев, управляващ партньор в Некст Консулт. „Клиентите ни ще повишат продажбите си, ще подобрят чувствително обслужването си и в дългосрочен план ще придобият ново надмощие над конкурентите”, допълни опитният в сферата на CRM и ERP мениджър.

Коментар