Anvi Smart Defender – решение за комплесна защита

Anvi Smart Defender - insAnvi Smart Defender е нов софтуер, който претендира да играе ролята на пълноценно, основно решение за защитата на потребителските системи. Програмата има функции на анитивирус и антиспайуер, пази от хакери.

Anvi Smart Defender поддържа няколко режима на сканиране – бърз, пълен и настройваем. Налична е също възможност за клауд сканиране, при което файловете се качват за проверка в облачни сървъри.

Решението включва също възможности за оптимизиране, изчистване на временни и ненужни файлове, премахване на неизползвани записи в системния регистър, освобождаване на RAM и дефлагментиране на диска.

Разработчикът предлага както безплатна версия на продукта, така и платено Pro решение, с по-развити възможности, което струва 24,98 долара за едногодишен лиценз на един компютър.

Даунлоуд: Anvi Smart Defender

Коментари по темата: „Anvi Smart Defender – решение за комплесна защита”

добавете коментар...

  1. Saevar

    антивирус който е на 2 години и половина от Китай….. , китайчетата се справят добре с хардуера но в софтуера са много зле а и …. кой знае дали не шпионира като американските продукти, който иска антивирус най добре да си ползва AVG, BitDefender, Avast, Kasperski,Eset, европейски компании и то предимно източно европейски които са и световни лидери 🙂 наздраве че тук в четвъртък се почва с пиенето 🙂

Коментар