360 Total Security – чисти от вируси, ускорява системата

360 Total Security изпълнява няколко задачи – премахва вируси, изчиства и ускорява системата

360 Total Security изпълнява няколко задачи – премахва вируси, изчиства и ускорява системата

Софтуерът 360 Total Security съчетава функции на антивирус, инструмент за изчистване и средство за ускоряване на стартирането на системата. Всички тези възможности са достъпни през единен, интуитивен интерфейс.

При първото пускане на програмата, тя анализира състоянието на РС-то, за да идентифицира областите, които се нуждаят от подобрение. След това започва сканирането за вируси, като са възможни три сценария – пълно, бързо и избирателно сканиране.

Когато завърши процесът на сканиране, 360 Total Security показва подробен списък с всички открити заплахи, а потребителят има избор какво действие да предприеме – да постави файловете под карантина или да ги маркира като безопасни.

Втората основна функция на 360 Total Security е да открива ненужни файлове и папки на компютъра, които влошават производителността. Когато тези файлове бъдат намерени, потребителят получава възможност да ги запази или премахне с цел освобождаване на дисково пространство и повишаване на производителността на РС-то.

И накрая, 360 Total Security изследва приложенията и услугите, които се стартират заедно с Windows. Програмата дава препоръки за забраняване на някои от тях в процеса на стартиране, за да се повиши системната производителност.

Даунлоуд: 360 Total Security

Коментари по темата: „360 Total Security – чисти от вируси, ускорява системата”

добавете коментар...

  1. PC

    noda mi nenamira virusi tazi nameri 7 sami si pravete izvodi 🙂

  2. Saevar

    Beijing Qihu Technology Company Limited та ако вярвате на китайски антивирусчета… сложете си го, аз лично препоръчвам да се придържате към европейските антивирусни 🙂

Коментар