WebSite Auditor – дава съвети за оптимизация

WebSite Auditor представя всички събрани данни от анализа на сайта в подробен отчет, на базата на който могат да се предприемат конкретни действия за подобряване

WebSite Auditor представя всички събрани данни от анализа на сайта в подробен отчет, на базата на който могат да се предприемат конкретни действия за подобряване

Софтуерът WebSite Auditor е предназначен за SEO специалисти и обикновени потребители, които искат да оптимизират своите сайтове с цел по-добро позициониране в търсачките. Разработчикът твърди, че това е единственият продукт, който позволява оптимизиране на сайтове на две нива: актуално съдържание (страници) и домейн.

Потребителите на WebSite Auditor първо трябва да анализират целия сайт, за да установят има ли проблеми. Софтуерът обхожда всяка страница и я анализира по определени SEO фактори като информация за страницата, външни връзки, стойност на връзките, Alexa ранк, Google PageRank на домейна, невалидни връзки, тип на съдържанието и много други.

След анализа, WebSite Auditor представя всички събрани данни в отчет, на базата на който могат да се предприемат конкретни действия за подобряване. Обикновено, сайтовете имат проблеми с невалидни линкове, грешки в HTML кода, дублирано съдържание, неиндексирани страници, липсващи или твърде дълги заглавия и мета описания и др.

Програмата разполага с удобен филтър за бързо намиране на конкретна страница в сайта, като търсенето може да се осъществи и по ключови думи. WebSite Auditor се отличава с модерен и лесен за използване интерфейс, който може да се настройва според конкретни нужди, в множество различни схеми.

Даунлоуд: WebSite Auditor

Коментар