SEO иноваторът Нейл Пател изнася безплатен уебинар

SEO иноваторът и интернет предприемач Нейл Пател се включва в уеб конференцията Bulgaria Web Summit 2014, която ще се проведе на 31 май и 1 юни в София, съобщиха организаторите.

Същевременно, Нейл Пател ще изнесе безплатен уебинар на 11 февруари, вторник, от 19 часа. Специалистът ще говори за последните тенденции в онлайн маркетинга, стартъп вълната и оптимизацията за търсещи машини.

Пател е основател на едни от най-успешните онлайн компании – Crazy Egg, Hello Bar и KISSmetrics. „Роден съм с дарбата да генерирам трафик към уебсайтове”, казва в интервю за Forbes 28-годишният предприемач, чийто идеи бързо намират реализация.

Последният му стартъп, Kissmetrics, е една от най-бързо развиващите се компании, предлагаща платформа от ново поколение, която анализира потребителското поведение и е предназначена за нуждите на малкия и среден бизнес. Сред успехите в автобиографията на Пател са компаниите Advantage Consulting Services (ACS), Crazy Egg, Hello Bar и др.

Българските интернет ентусиасти, предприемачи и компании ще могат да научат от уебинара утре за световните тенденции и най-интересното от уеб, коментира Богомил Шопов, организатор на Bulgaria Web Summit 2014.

Коментар