Уебинар: Black Friday – 5 стъпки към повече приходи за онлайн магазините

webinar_black_friday
Празничните дни предстоят, а хората са се подготвили за трескаво пазаруване. Искате ли и вашият магазин да се включи в надпреварата за клиенти и да генерира повече продажби?

За всички, които искат да превърнат онлайн магазина си в специално място тази Коледа, и за всеки, който се интересува от това как да подобри своя e-shop: Включете се в специален уебинар „Black Friday: 5 стъпки към повече приходи за онлайн магазините.

Научете как да се подготвите за предстоящите промоции и големия наплив от посетители, разберете как да развиете онлайн магазина си и да генерирате повече продажби.  Екипът на хостинг компания ICN.Bg е подготвил едно практически насочено преживяване, което ще повиши знанията и уменията ви за онлайн пазаруването и ще ви направи по-сигурни при управлението на вашия онлайн магазин.

По време на уебинара специалистите ще обърнат специално внимание на ключовия въпрос как да изберем правилното хостинг решение, отговарящо на софтуера на онлайн магазина ни, и как да подсигурим неговата стабилност по време на пик на посещенията. Други полезни теми, които организаторите са заложили, са:

  • Как да направим одит на сайта си за потребителското изживяване по време на онлайн пазаруването;
  • Как да изберем подходящи продукти и правилна промоционална стратегия при организиране на Black Friday;
  • Kак да организираме правилна рекламна кампания, използвайки подходящи комуникационни канали;
  • „Best practices” в комуникацията с клиентите.

Уебинарът „Black Friday: 5 стъпки към повече приходи за онлайн магазините” ще се проведе на 24.11.2016 г. от 14:30 часа в платформата на Webinaria.bg.

Лектори на уебинара:

Ивета Петрова – Маркетинг мениджър на ICN.Bg и опитен специалист в сферата на маркетинга и рекламата. Ивета ще ви помогне и насочи в маркетинговата част на уебинара и ще ви даде някои основни насоки при управление на един онлайн магазин.

Борислав Бориславов – CTO и съосновател на ICN.Bg. Като квалифициран системен администратор, технически директор и специалист в сферата на хостинг услугите, Боби ще ви помогне при избора на правилното хостинг решение и ще ви консултира за проблемите, които можете да изпитате по време на една мащабна промоция.

Открийте множество полезни съвети и практически решения, които да направят по-успешен онлайн магазина ви! Регистрирайте се напълно безплатно за участие в уебинара тук!

Можете да се свържете и предварително с организаторите, като им зададете всички възникнали въпроси на webinars@icn.bg. Уебинарът е напълно безплатен и приветства към участие всички собственици на онлайн магазини и всички, които обмислят да започнат такъв бизнес.