Проблемите с инсталиране на Windows 8.1 Update остават

Потребители, които не са обновили системите си до Windows 8.1 Update, не могат да получават никакви други ъпдейти от Microsoft (снимка: Softpedia)

Потребители, които не са обновили системите си до Windows 8.1 Update, не могат да получават никакви други ъпдейти от Microsoft (снимка: Softpedia)

Обновлението Windows 8.1 Update е задължително за потребителите на Windows 8.1, тъй като без него компютрите им няма да получават повече ъпдейти и кръпки за сигурността от Microsoft. Въпреки това много потребители не могат да инсталират Windows 8.1 Update, поради възникване на грешка в процеса на обновяване.

Проблемът съществува още от 8 април, когато Microsoft пусна Windows 8.1 Update. Крайният срокът за отстраняването му беше 10 юни, но и в момента някои компютри не могат да се ъпдейтват до новата версия по независещи от тях причини, пише Softpedia.

По-рано Microsoft потвърди, че част от потребителите на Windows 8.1 изпитват проблеми с обновлението. Компанията увери, че всеки ще може да завърши процеса на ъпдейт на системата си до Windows 8.1 Update, благодарение на 30-дневно удължаване на срока, който изтече на 10 юни.

В момента все още има компютри с необновена Windows 8.1, които не могат да получават никакви други ъпдейти от Microsoft, вкл. и важните кръпки за сигурността на операционната система.

Коментари по темата: „Проблемите с инсталиране на Windows 8.1 Update остават”

добавете коментар...

  1. Петър

    А нещо за ъпдейта за мобилни устройства? Тъпите ни оператори както винаги нищо не знаят, а те са тези, които го разпространяват. Знае ли се кога ще пристигне този ъпдейт в милата ни родина?

  2. Mozo

    Каква трагедия… Искат от повръщано да направят помия и определено им се получава.

  3. :)

    ужасТ!

Коментар