Виваком свали наполовина цените за мобилен интернет

Новата оферта на Виваком дава между 3000 и 12 000 MB на максимална скорост на цени от 7,90 лв. на месец

3GB на максимална скорост вече струват 7,90 лв.

Виваком обяви, че от утре намалява наполовина цените на плановете си за неограничен мобилен интернет Traffic Unlimited M+, L+ и XL+ за целия срок на двугодишните договори.

Офертата предлага месечни такси, започващи от 7,90 лв. и дава между 3000 и 12 000 MB на максимална скорост в 3G мрежата на оператора, която покрива 99,55% от населението. Промоционалното предложение е валидно до края на август.

След изчерпване на включените в пакетите данни на максимална скорост, потребителите могат да сърфират неограничено със скорост 128 Kbps.

В случай, че има нужда от още мегабайти на пълна скорост, клиентът може да се възползва от пакета +Traffic 500, който срещу 5 лв. предоставя допълнителни 500 MB до края на отчетния период, без нужда от подписване на срочен договор.

Коментари по темата: „Виваком свали наполовина цените за мобилен интернет”

добавете коментар...

  1. Михаил Дончев

    Виваком имат и много сериозен проблем с гаранционната поддръжка на телефоните,който продават.На практика поне за апаратите SONY Xperia нямат никакъв сервиз протакат обслужването,не спазват сроковете и в крайна сметка се оказва,че апаратите закупени от тях са без абсолютно никаква гаранционна поддръжка!!!Друг немаловажен проблем е сключване на услуга през 123,оказва се,че отказ след известно време на ползване не може по същия лесен начин през 123 и започва едно малко ходене по-мъките.Впечатлението ми е много усилия за привличане на клиенти,колосални средства инвестирани в реклама и същевременно голям недостиг на персонал с много грубо и неуважително отношение към настоящите клиенти на компанията приемани като неотменима даденост.Пълно незачитане на законите и цялостно пренебрегване на ЗЗП.

  2. джони

    Аз съм много доволна от Виваком, но днеска във ваш офис нещо ми направи впечатление, имаше доста работа и постоях повечко и забелязах, че служителите стояха прави през цялото време само като ги гледах и ме заболяха кръста и краката, не знам може би те нямат проблеми но на мен ми е гадно когато някой ме обслужва на лицето да му се чете болка и умора и въпреки това да се усмихва да бъде вежлив, някак си се чувствам виновна че висят заради мен, на всякъде ме обслужват седнали хора а тук са като наказани или още по зле като учители.

  3. Ива

    Не ползвайте Интернет от телефонните динозаври и мошеници!

    Ползвайте Интернет от фирми които не са собственост на мобилните оператори!

  4. пазете се

    Пазете се много от какъвто и да е договор са тази компания. НИКОГА не се доверявайте преди да прочетете разпечатан договор. Прочетете дори 2 пъти, за да не останете излъган какво сте подписали.

  5. ? ->

    Пише “от утре”

  6. Иво

    Тези продължават да ни правят на идиоти и да ни се подиграват!

    Продължават да си пишат и да твърдят, че предлагат НЕОГРАНИЧЕН мобилен интернет.
    ТОВА което предлагат е ОГРАНИЧЕН по-скорост и ОГРАНИЧЕН по обем данни мобилен интернет.

  7. ?

    На сайта им такова предложение няма. Там пише по 7.90/месец за първата година, после втората година по 15.80/месец.

  8. Ani4ka

    ***********на виваком отдвна се отказах от тях за домашният си интернет
    В момента дори предлагат 17 лв за 1mb/s тези *****************

Коментар