Батерия с два USB порта зарежда мобилни джаджи

PV110 Power Bank има два USB порта с възможност за общо 3,1A изход по ток

PV110 Power Bank има два USB порта с възможност за общо 3,1A изход по ток

Adata Technology пуска на пазара външно зарядно-батерия PV110 Power Bank с внушителен капацитет от 10400 mAh и два USB изхода, способни да подадат общо 3,1A ток. Устройството е подходящо за активните потребители на смартфони и таблети.

Зарядното е изпълнено в корпус от четкан алуминий в различни цветове, оформен с плавни заоблени линии, с мисъл за удобството при държане в ръка. LED индикатор ясно показва оставащия заряд.

PV110 Power Bank осигурява до 5 пълни зареждания на смартфон и 1,5 зареждания на таблет

PV110 Power Bank осигурява до 5 пълни зареждания на смартфон и 1,5 зареждания на таблет

PV110 Power Bank има два USB порта с възможност за общо 3,1A изход по ток (2,1A + 1A) за едновременно и бързо зареждане на мобилни джаджи. Големият капацитет от 10400 mAh осигурява до 5 пълни зареждания на смартфон и 1,5 зареждания на таблет.

С интелигентната функция „10-секундно пестене на енергия”, PV110 автоматично се изключва, когато устройството е напълно заредено или бездейства в продължение на 10 секунди.

PV110 се доставя в четири класически цвята: титаново-метален, златен, розов и син. За да гарантира максимална безопасност, производителят е предвидил защити по ток и напрежение, предпазващи от късо съединение, прегряване и свръхзаряд.

А с помощта на PTC защитата (положителен температурен коефициент) PV110 може да следи температурата на батерията, за да предотврати всякаква повреда, причинена от прегряване. Препоръчителната от производителя цена на дребно на PV110 Power Bank е 32,84 щатски долара, съобщиха партньори на Adata у нас.

Коментар