Макс намали цените за 4G LTE интернет

USB модем за ползване на услуга за LTE достъп до интернет от Макс

USB модемът за ползване на 4G LTE услуга за мобилен достъп до интернет е предпочитан от клиентите на Макс, съобщи операторът

Телекомуникационният оператор Макс обяви нови оферти за 4G LTE мобилен интернет. Потребители, които сключат двугодишен договор през август, ще могат да се възползват от 50% отстъпка.

Плановете Easy 30 и Easy+ 30 предлагат неограничен мобилен пренос на данни с 30GB трафик на максимална скорост до 75 Mbps и промоционална цена от само 21,90 лева за целия срок на договора.

Макс предлага 4G LTE интернет от няколко месеца. Потребителите могат да ползват услугата чрез USB модеми за лаптоп, мобилен Wi-Fi рутер за споделяне едновременно с до 8 телефона, таблети или компютри, както и чрез Wi-Fi рутер за дома и офисa.

Към момента Макс осигурява 4G LTE покритие в районите на София, Банско, Стара Загора и Сливен, става ясно от карта, публикувана на сайта на оператора. В много други градове от страната Макс е обезпечил покритие за услуги по технологията Wi-MAX .

Коментари по темата: „Макс намали цените за 4G LTE интернет”

добавете коментар...

  1. ludlud

    30GB вече не са толкова много за някой хора аз харча по 2-3ГБ на месец без да свалям торенти, без да слушам онлайн музика и без да гледам онлайн телевизия. И трябва да се лишавам от тези екстри заради некомпетентните и лъжливи оператори например гледането на тв и слушането на музика онлайн ми е доста нужно, но за тези нещица да си ги използвам доволно 20-50ГБ на месец не ми мърдат.

  2. Весо

    Абе, вие знаете ли колко е 30 гб трафик? Аз на телефона съм с неограничен и го ползвам постоянно за мейли, фб, клипчета в youtube, vbox и т.н. и мога да ви кажа, че никога дори не съм стигал до 1гб трафик за месеца. Така че що се отнася до трафик е добре, освен ако нямате намерение да свалите цялата замунда. На този етап е доста неприятно, че има ограничен обхват.

  3. bubachko

    Какво му е мобилното, след като има покритие само в някои градове?!
    А относно неограничения интернет – такъв е. Първите 30ГБ на висока скорост, останалите колкото може да изхарчиш – на никаква скорост. Продавача дава, продавача решава, ако не ти изнася – не купуваш. Както правя и аз 🙂

  4. Венци

    Да и аз винаги съм се чудил на наглостта на всички оператори да пишат за мобилния нет че е неограничен, но след изтегляне на 1 клипче от ю туб скоростта ти става невъзможна, според мен това е подигравка с клиента. Като неможете да поддържате скорости не правете въобще нет и реклами, а не да ставете смешни.Това се отнася за всички оператори. И направете тази НЕОГРАНИЧЕНА скорост след изчерпване на мегабайтите поне 1-2 мегабита а не 10 к с които да ни се подигравате.

  5. ИВАН

    Хайде пак с НЕОГРАНИЧЕН мобилен пренос на данни с 30GB ОГРАНИЧЕН трафик на максимална скорост ОГРАНИЧЕНА до 75 Mbps.

    Да не си помисли някой, че не ползва НЕОГРАНИЧЕН Интернет, който е ОГРАНИЧЕН.

Коментар