ЦКБ пусна първата у нас World Debit MasterCard

Картодържателите на World Debit MasterCard ще могат да правят плащания в над 2 милиона търговски обекти в 63 държави по света само с приближаване на картата до POS

Картодържателите на World Debit MasterCard ще могат да правят плащания в над 2 милиона търговски обекти в 63 държави по света само с приближаване на картата до ПОС терминал

Първата карта World Debit MasterCard с новаторска безконтактна технология вече е достъпна за потребителите в България, съобщи Централна Кооперативна Банка (ЦКБ).

Дебитната карта за премиум сегмента осигурява достъп до ексклузивни търговски оферти, повишена сигурност на плащанията и по-голяма защита на покупките навсякъде по света.

Картодържателите на World Debit MasterCard ще могат да правят плащания в над 2 милиона търговски обекти в 63 държави по света благодарение на вградената безконтактна функционалност на MasterCard.

Технологията осигурява много по-бърз начин за плащане на стоки под 25 лв. само с приближаване на картата до ПОС терминала, без въвеждане на ПИН код. За покупки над тази сума картодържателите също могат да правят безконтактни плащания, като в този случай е необходимо да въведат ПИН код. Освен това картодържателите имат пълен контрол върху своите плащания по време на целия процес, тъй като картата остава в ръцете им.

Сигурността на онлайн плащанията с World Debit MasterCard е подсилена с услугата на ЦКБ E-Secure, при която клиентите използват допълнителен идентификационен код, скрит за търговците.

Освен това ЦКБ предлага на картодържателите, които пазаруват с World Debit MasterCard, безплатна защита при кражба или случайна щета на закупена стока, а също и защита на най-добрата цена за артикул, закупен с картата.

Коментари по темата: „ЦКБ пусна първата у нас World Debit MasterCard”

добавете коментар...

  1. Морон

    Нови и нови начини да стрижат овцете с такси. Такси които така и няма нито да знаят нито да разбират.

Коментар