Велосипед произвежда еко сладолед

Всяка партида сладолед се забърква чрез въртене на педалите на велосипед

Всяка партида сладолед се забърква чрез въртене на педалите на велосипед в Peddler’s Creamery

Малка сладоледена къща с домашни вкусотии произвежда всяка партида сладолед чрез… велосипед! 20 минути въртене на педалите е достатъчно, за да спечели клиентът безплатно хапване на някой от тези органични, домашно приготвени десерти, пише GreenTech.bg.

Комбинирайки продукт, който е натурален и уникален, с малко интересна история, като например да се произвежда чрез въртене на педалите на велосипеда, Peddler’s Creamery успява да развълнува екологично настроените клиенти.

Уникалната сладоледена къща произвежда свой „занаятчийски” сладолед от местно закупени материали и органични съставки. Всяка партида се забърква чрез въртенето на педалите на велосипед. Карането на колелото в сладоледената къща осигурява и млечни, и не-млечни опции за хапване на десерт.

Който иска да повърти педалите и да се раздвижи, може да отиде в къщата и да покара 15-20 минути – толкова е сесията за създаване на една партида сладолед, получавайки безплатно порция като награда за усилията. Разбира се, има и още едно условие – педалите трябва да се въртят не много бавно, поддържайки около 25 км/ч през цялото време.

Според някои местни медии, кантите на сладоледената къща скоро ще започнат да се доставят и в други, малки специализирани магазини. Има също така план за пускане на мобилни сладоледени колички, които да предлагат сладолед из района.

А, да – кой е районът? Това е Лос Анджелис, така че ако случайно имате път натам, може да опитате ледените вкусотии на Peddler’s Creamery и да знаете, че те са приготвени чрез много въртене на педалите!

Коментар