HIMO Z16 – градски е-велосипед с дълъг пробег

HIMO Z16 е модерен електрически велосипед за градски пътувания и пазаруване

Все по-модерно напоследък е да се придвижваме с велосипед. А лятото е идеалното време за е-колелета – когато сме в града, по маршрути в планината и на други любими места сред природата. Добрата новина за всички е, че електрическите велосипеди са достъпно удоволствие и освен това са екологични.

Интересно предложение за градски пътувания намираме в глобалния онлайн магазин Tomtop. Моделът HIMO Z16 съчетава предимствата на велосипед и електрическо превозно средство. Колелото изглежда стилно, в няколко цветови варианта и подходящо за използване от двата пола.

HIMO Z16 се отличава със сгъваем дизайн за лесно пренасяне и съхранение

Този електрически велосипед се отличава с рамка от лека и същевременно здрава алуминиева сплав, преминала строги лабораторни тестове и изпитания за вибрации. Важно предимство е сгъваемият дизайн, който прави HIMO Z16 удобен за пренасяне и съхранение, вкл. в асансьор, кола или под бюрото в офиса.

За комфортно и стабилно каране се грижи амортисьор, който се адаптира към неравностите по пътя. Професионални 16-инчови CST гуми и двойни дискови спирачки на предното и задното колело обезпечават сигурността на колоездача, наред със задни и предни светлини.

Батерията на HIMO Z16 може да се зарежда докато е в колелото или самостоятелно, извадена навън

HIMO Z16 е оборудван с литиева батерия 10AH 18650, която осигурява пробег до 55 км при чисто електрическо каране и до 80 км в асистиран режим – на педали и електрически. Батерията на електрическия велосипед може да се зарежда директно, докато е в колелото, или да се извади и да се зарежда отделно – достигането на пълния капацитет отнема около 5 часа.

„Въоръжен” с 250W мотор, е-велосипедът развива максимална скорост 25 км/ч. Три режима на каране се превключват от HD LCD таблото, разположено отпред. То е водоустойчиво по стандарта IPX7 и показва ясно – както денем, така и нощем – важни данни като средна скорост, оставащ заряд на батерията и изминати километри.

Професионални гуми, предни и задни дискови спирачки и светлини осигуряват безопасно каране

Е-колелото HIMO Z16 е способно да вози хора с тегло до 100 кг, а самото то тежи 22,5 кг. Ще се чувствате удобно, докато карате, благодарение на седалка с възглавница от вакуумна пяна. В допълнение, педалите са сгъваеми и се отличават с дизайн, който предотвратява хлъзгане, а това е още една грижа на производителя за безопасността.

В сгънато състояние има размери 86х65х23 см, т.е. достатъчно компактно е за лесно пренасяне и съхранение.  Подходящо е за градски пътувания, пазаруване, пътувания на открито и други сценарии на използване.

HIMO Z16 е способен да измине до 80 км в асистиран режим

Електрическият велосипед HIMO Z16 Electric Bike е достъпен за поръчки на цена от EUR 495,82 с безплатна доставка от Германия. Комплектът включва захранващ адаптер, гаечен ключ, педал и документация.

Коментар