„Куолити Хауз” стартира нов курс за мобилно тестване

Курсът СMAP дава възможност на софтуерните специалисти да се реализират в една от най-актуалните области - мобилните приложения

Курсът СMAP дава възможност на софтуерните специалисти да се реализират в една от най-актуалните области – мобилните приложения

Българската компания „Куолити Хауз”, специализирана в обучения и услуги по гарантиране на качеството на софтуерни системи, стартира успешно нов курс за мобилно тестване: Certified Mobile Application Professional – Foundation Level.

Първият курс, проведен по-рано този месец в продължение на два дни, привлече участници от България и Сърбия – това бяха специалисти, занимаващи се с разработка и тестване на мобилни приложения.

„СMAP е чудесна възможност за всички софтуерни специалисти, които имат желание да се подготвят за реализация в една от най-актуалните области на софтуерното развитие – мобилните приложения”, коментираха от софтуерната компания.

Официалният организатор на сертификационните изпити – Фондация „Югоизточен Европейски Тест Борд” (SEETB) – обяви 11 октомври като първа дата за провеждане на изпит за CMAP –  Foundation Level Tester. Скоро на сайта на Куолити Хауз ще бъдат обявени и датите за следващия курс.

Коментар