Куолити Хауз откри регионален офис в Нови Сад

Куолити Хауз разшири бизнеса си, отваряйки офис в Нови Сад, Сърбия

Куолити Хауз разшири бизнеса си, отваряйки офис в Нови Сад, Сърбия

Българската компания за софтуерно тестване Куолити Хауз откри регионален офис в Нови Сад, Сърбия, в продължение на своята стратегия за разширение. Офисът ще предлага услуги в областта на софтуерното тестване и управлението на качеството – консултантски и аутсорсинг услуги за клиенти на сръбския и чуждестранния пазар.

Експертният център в Сърбия ще се се интегрира напълно към екипите на Куолити Хауз в София и Пловдив. Компанията ще следва установените модели на работа: онсайт/офсайт, адаптирайки се към нуждите на клиентите и спецификите на проектите.

Заедно с консултантските и аутсорсинг услуги, „Куолити Хауз” Сърбия ще се насочи и към предлагане на пълното портфолио от обучения на местния пазар.

Идеята за отваряне на новия офис е комбинация от събития, хора и обстоятелства, сподели Предраг Скокович – управляващ партньор и изпълнителен директор в „Куолити Хауз” Сърбия. Историята започва през 2008 г., когато той се запознава с основателя на Куолити Хауз Митко Митев по време на конференцията SEETEST. През следващите осем години те работят съвместно по популяризиране на софтуерното тестване и ролята му в процеса на разработка.

С всеки разменен е-мейл, кратък разговор или задълбочена дискусия, двамата се доближават все по-близо до идеята за създаване на компания, чрез която да реализират своите идеи и съвместен труд през годините.

„Определено съм оптимистично настроен към новооткрития ни офис в Нови Сад, Сърбия. Екипът на „Куолити Хауз” Сърбия е естествена и осъзната стъпка от плановете за разширение на компанията и утвърждаване присъствието й на регионалния пазар”, коментира Митко Митев, изпълнителен директор на Куолити Хауз.

По неговите думи, офисът в Нови Сад ще допринесе не само за ускоряване темповете на растеж на Куолити Хауз, но и ще изиграе ключова роля за изграждане на нови дългосрочни партньорства, предлагайки качествени услуги на конкурентни цени.

Коментари по темата: „Куолити Хауз откри регионален офис в Нови Сад”

добавете коментар...

Коментар