Dr Prot Antivirus – открива и премахва вируси

Програмата предлага три режима на сканиране - бърз, интелигентен и настройваем

Програмата предлага три режима на сканиране – бърз, интелигентен и настройваем

Dr Prot Antivirus е лесен за използване софтуер, който помага на потребителите да изчистят компютрите си от вируси и други заплахи.

Програмата предлага три режима на сканиране – бърз, интелигентен и настройваем (Quick, Smartи Custom).

Quick Scan анализира експресно само паметта на компютъра, докато Smart Scan проверява също файловете на операционната система и други програми, в резултат на което сканирането отнема повече време. Custom Scan дава възможност на потребителите сами да изберат папката за сканиране.

По време на работа Dr Prot Antivirus показва броя на проверените файлове, както и откритите инфекции. От секцията Settings можете да зададете действие при откриване на вирус, вкл. изтриване, поставяне в карантина или игнориране на инфектирания файл.

Предвидена е и опция Schedule Scan, откъдето можете да укажете на Dr Prot Antivirus кога да сканира системата – ежедневно или с друга периодичност. Програмата е достъпна за сваляне и ползване безплатно.

Даунлоуд: Dr Prot Antivirus

Коментари по темата: „Dr Prot Antivirus – открива и премахва вируси”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Саймънтек напуснаха антивирусния бизнес, защото това е предварително загубена кауза. Все едно да се опитваш да запушваш дупките на рибарска мрежа. Затова пък всякакви недорасли фирмички обещават звездите от небето на наивния потребител.

  2. Стефан

    Хромето не ме пуска вътре в сайта. Опасен бил.

Коментар