Над 900 хиляди българи са пазарували онлайн през 2014

В мрежата може да купиш, но и да продадеш всичко

В мрежата може да купиш, но и да продадеш всичко, като се освободиш от излишните неща и спечелиш някой лев

През последните години търговията се премести основно на компютър, таблет и телефон. Бариерите за световните пазари се освободиха, а печалбите на търговците се покачват с всеки изминал месец.

Над 900 хиляди българи са пазарували онлайн до този момент на годината, сочи статистика на платформата за онлайн продажби kaymu. В мрежата може да купиш, но и да продадеш всичко. Ти се освобождаваш от излишните неща, които заемат място, но и печелиш някой лев, а купувачът намира нещо, от което има нужда, за неголяма сума.

Сред най-често срещаните вещи, които търсят своя нов собственик, са: детските стоки – те са бързооборотни, поради краткия срок на тяхното ползване; старият телефон, който бързо бива заменен с по-нов модел; бялата техника, която просто вече не е на мода.

През онлайн платформите се търгуват често употребявани автомобили, както и сватбени подаръци, тъй като в почти 90% от случаите те са крайно ненужни. Аксесоари за дома, използвани за освежаване на помещенията, могат да послужат за декор в нечий друг дом, посочват от kaymu.

Коментар