Украйна е топ тема в LinkedIn за европарламента

Всеки европеец може да стане инициатор на следващата популярна дискусия в групата  на Европейския парламент в LinkedIn

Всеки европеец може да стане инициатор на следващата популярна дискусия в групата на Европейския парламент в LinkedIn

Ролята на ЕС в Украйна, гласуването за новата Комисия, реформите и икономическото бъдеще на Европа бяха някои от темите, които предизвикаха най-разпалени дискусии в групата на Европейския парламент в LinkedIn.

Само през настоящата година 14 000 членове дадоха начало на над 650 дебата. Преди началото на първата пленарна сесия на новия Парламент членовете на групата в LinkedIn разискваха ролята на ЕС във външната политика и намирането на баланс между насърчаването на демокрацията и стабилността в страни като Украйна и Египет.

Кризата в Украйна бе тема и на други популярни дискусии, посветени на санкциите срещу Русия и на общото отражение върху международната политика. Голям беше интересът и към европейските избори през май и гласуването в новия Парламент на новата Комисия, съобщават от институцията.

Изпълнението на новите правила на ЕС за бюджетна дисциплина също породи сериозни дебати в социалната мрежа. Някои бивши депутати използват групата като начин да изразят мнение по текущи събития. Например, професорът по право и бивш ръководител на комисията по международна търговия Витал Морейра повдигна въпроса за данъчния дъмпинг.

Всеки европеец може да стане инициатор на следващата популярна дискусия, като изпрати съобщение в LinkedIn до групата на Европейския парламент.

Коментари по темата: „Украйна е топ тема в LinkedIn за европарламента”

добавете коментар...

  1. Ванката

    Украйна просто си предлага задните части за ***

Коментар