360 Internet Security – безплатен антивирус

360 Internet Security е пълнофункционален, безплатен антивирус, който не отстъпва по възможности на най-популярните продукти на пазара. Разработен от китайска компания, софтуерът има модерен графичен интерфейс и добра производителност.

Китайският антивирус 360 Internet Security има модерен интерфейс и развити технологии за сканиране и защита в реално време

Китайският антивирус 360 Internet Security има модерен интерфейс и развити технологии за сканиране и защита в реално време

Програмата използва три различни технологии за сканиране и защита в реално време. Това са 360 Cloud Engine (китайска разработка), QVM II Engine и Bitdefender AV Engine, като последната от тях влиза в действие при изчистване от малуер и проактивна защита.

360 Internet Security е популярен в Китай и все още слабо разпространен на останалите пазари по света, въпреки че е безплатен. Произходът на продукта очевидно възпрепятства по-широкото му налагане по света, заради опасенията от шпиониране към китайския софтуер.

Даунлоуд: 360 Internet Security

Коментари по темата: „360 Internet Security – безплатен антивирус”

добавете коментар...

  1. boniem66

    ne mi haresa blokira mi smarfona mi

  2. Маринов

    След поправяне на PC-то, отново инсталирах програмата и сега тя работи добре. Става въпрос за Windows XP Profesional. Да допълня – лови троянци на флашките най – редовно и ги поправя.
    Освен това преинсталирах програмата с най – новата версия и на домашния Windows 7 Ultimate. Работи също добре.
    Имам малки забележки – например за изскачащите прозорци няма никаква възможност за управление.

  3. Маринов

    Може би трябва да допълня, че тази програма работеше добре, но в един момент реших, че трябва да я деинсталирам и тогава не можа да се деинсталира напълно.

  4. Маринов

    При мен на XP тази програма не можа да се деинсталира напълно, на не стана както трябва. Може би защото се опитах да изтрия и регистрите.
    Опитах се да да я кача отново, не става.
    Сега имам проблем със стартирането на компютъра.
    И още нещо – на самия им сайт няма линк с обяснения за деинсталация.

Коментар