S&T България стана дистрибутор на ObserveIT

Софтуерът на ObserveIT позволява на организациите да проследяват дейността на потребителите във всяка една система и да записват всяко тяхно действие

Софтуерът на ObserveIT позволява на организациите да проследяват дейността на потребителите във всяка една система и да записват всяко тяхно действие

S&T България стана официален дистрибутор за страната на ObserveIT –доставчик на решения за наблюдение и проследяване на потребителската активност и единствената компания, която осигурява персонализирани функции за анализ, сигнализиране на нередности и възможност за ефективно събиране на неопровержими доказателства.

Изцяло софтуерно-базираното решение, предлагано от ObserveIT, позволява на организациите да проследяват дейността на потребителите във всяка една система и да записват всяко тяхно действие, натискане на клавиш, приложение или файл, който достъпват.

Посредством функциите за сигнализиране на подозрително поведение и осигуряване на нагледни доказателства, ObserveIT помага на компаниите да предотвратят загубата на критична информация и отговаря в пълно съответствие на PCI, HIPAA, SOX и ISO регулациите, посочиха от системния интегратор.

Като ексклузивен дистрибутор за българския пазар, S&T България ЕООД ще предлага решенията на ObserveIT през мрежа от партньори, на които ще осигури сертификационни обучения, поддръжка на закупените продукти и други услуги.

„Партньорството с ObserviteIT разкрива нови бизнес възможности пред нас. Тъй като това е принципно нов продукт за местния пазар, ние тепърва ще изграждаме и развиваме партньорската си мрежа, във връзка с неговата дистрибуция”, коментира Злати Петров, управител на S&T България.

Коментари по темата: „S&T България стана дистрибутор на ObserveIT”

добавете коментар...

  1. Адвокат по призвание

    Интересно е, коя фирма ще си купи този продукт в Република България, имайки се в предвид, че той пряко влиза в противоречие с:

    – Конституцията на Р България;
    – Кодекса на труда на Р България.

    на практика, всеки служител, на който са взети лични данни по този начин, може да съди компанията за доста сериозни суми.

    Хайде, преди подобни анонси, помислете дали не продавате продукти с незаконно отнемане на лични данни и неприкосновена тайна. Който не вярва, да си прочете внимателно изброените два документа. Не случайно, на запад подобни компании нямат сериозно развита дейност, а оперират предимно в сферите с изрично подписани NDA от служителите си.

  2. Anonymous

    Супер си е само парички да имаш 🙂

Коментар